Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Symfonie Udskiftelige Rundpinde i Birk

Spar Fra 69 kr. Fra 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Disse flotte, udskiftlige rundpinde fra Knitpro’s multifarvede Symfoni-serie er både flotte og stærke. 

Pindene er udviklet ‘af strikkere til strikkere', og er et af de førende mærker, der anvendes af strikkere over hele kloden. Pindene er let anvendelige, komfortable og smukke at se på!
De er fremstillet i birketræ, og lamineret og bejdset helt specielt, så de får deres flotte overflade.

De lækre forarbejdede pinde er rare og behagelige at have i hænderne, så du er sikker på at du kan strikke i mange timer, uden at blive træt i hænder og fingre.

Christina

Knit Pro pinde er simpelthen bare de bedste strikkepinde og jeg kan kun anbefale dem!
Jeg har længe overvejet at kaste mig ud i at lære at strikke bluser, men har tøvet fordi jeg tidligere har oplevet at strikkepinde kan være klodsede og hårde for mine hænder at strikke med.
En veninde anbefalede Knit Pro pindene til mig og siden har jeg strikket 2 bluser og er igang med nr. 3. Pindene ligger fantastisk i hænderne og man bliver ikke øm i fingrene af at sidde med strikketøjet i lang tid af gangen.
Jeg foretrækker de korte Knit Pro pinde da det er nemmere for mig at starte mig arbejde på rundpinde med de korte pinde idet jeg ikke er så rutineret i magic loop teknikken endnu.


Hjørdis Amy

Lige da jeg begyndte at strikke, købte jeg en masse almindelige strikkepinde og rundpinde, men skiftede (heldigvis) hurtigt over til KnitPros udskiftelige pinde. Det er pladsbesparende, de ligger godt i hånden og man kan let skifte pindestørrelse undervejs.

Jeg strikker stramt og har en mindre størrelse på venstre pind når jeg strikker rundt, ligesom jeg har en størrelse mindre til vrangmasker når jeg strikker glatstrik, så arbejdet bliver jævnt 😊


Ivalo Charlotte B.

Jeg har lige købt disse i Kolding i går. Jeg er solgt! 😍 Første gang jeg prøver noget fra Knit-pro serien - Men bestemt ikke sidste gang.
Jeg har en tendens til at få iskolde fingre når jeg strikker. Det får jeg ikke af disse.
Jeg var bange for at jeg ville have problemer med at glide maskerne over træ, da jeg strikker lidt stramt. Men det har ikke givet problemer overhovedet.
Virkelig lækre pinde!


Michele

Jeg strikker kun med Knitpro pinde, de er super lækre og garnet glider nemt på dem, også hvis man strikker stramt. Systemet med at man kan skifte kabel længde samt sætte en stopper på således man kan ligge "striktrøjet" på pause er dejlig nemt. Jeg har strikket på alt fra pind 3 til 9 og kan anbefale pindende til enhver der vil strikke, nybegynder så vel som øvet ;)


Signe

Udover at være så flotte og fine at se på, er de virkelig også dejlige at bruge. Arbejdes gliderne nemt på dem, og det synes jeg er meget rart. Og så er det altså fedt de er udskiftelige, det er så nemt at have arbejde til at hvile, lige skrue pindenen af, og så forsætte. De løsner heller ikke sig selv, og man mærker ikke de er skruet på, de sidder upåklageligt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv