Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Waves Hæklenål

2 - 12 mm

Spar Fra 28 kr. Fra 28 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  KnitPro
 • Materiale:
  Aluminium / ABS
 • Længde:
  2-6mm = 13,3cm / 6,5-9mm = 14cm / 10-12mm = 16cm

Hæklenåle i aluminium med holdbare håndtag, der ligger godt i hånden.

Hæklenålene fås i størrelser fra 2-12 mm, så der er noget for enhver smag. Hver størrelse har en bestemt farve tilknyttet, der giver hæklenålene et sjovt og anderledes twist. De farverige håndtag er desuden med til at øge komforten, når man anvender hæklenålen.

KnitPro har valgt at lave nålene i højkvalitetsaluminium, da aluminium er et stærkt materiale, der sikrer en stærk nål.


Linda

Da jeg sidste år ville hækle et halstørklæde til mig selv, måtte jeg ha en hæklenål i str.5. Har i mange år haft nogle gamle i str. 2-4. Efter at ha hæklet med den nye, har jeg nu købt flere størrelser af denne model. De er så behagelige at holde på. Kan varmt anbefales.


Nelisa

Jeg har dem alle sammen nu og jeg er vild med hvor gode de er at holde på. Det gøre ikke ondt på håndledet og fingrene, når jeg hækler. Nu jeg også fri for at være usikker på om jeg har den rigtig størrelse. De er uden tvivl de bedste hæklenåle jeg har arbejdet med!


Kamilla

Bedste hæklenåle på markedet! Det er fedt med alle mellemstørrelserne såsom 2,25 2,75 osv. Det gør faktisk en stor forskel! De er desuden rigtig gode at holde på, meget holdbare og nemme at hækle med. Jeg har nu alle størrelser og bruger kun til nøds andet.


Lene Friis

Super lækre hæklenåle.
Kan fås i så mange størrelser, hvilket er virkelig fint.
Derudover er de meget stærke og holder super godt. Har tidligere knækket hæklenåle og dette er aldrig sket med disse, trods mange timers arbejde :)


MajBritt

De første hæklenåle jeg har haft i hænderne i længere tid, så jeg har naturligvis ikke så meget at sammenligne med. Men jeg er alligevel glad for dem og føler at de er gode og ligger stabilt i hånden.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv