Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Zing Strømpepinde

Spar Fra 58 kr. Fra 58 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Glem alt om kedeligt gråt aluminium! 

Zing Strømpepinde er meget lette og super glatte, så de glider nemt gennem maskerne. 

KnitPro Zing er en serie i letvægtsmetal, hvor hver pindestørrelse er kendetegnet ved at have sin egen smarte farve med et metallisk look. 

Zing pindende er også specielt praktiske at strikke med, da hver størrelse har sin helt egen farve. Dette gør det super let at kende forskel på de forskellige størrelser, så du aldrig mere er i tvivl om, hvilken størrelse du har i hænderne. 

Pinden er spids og pindestørrelsen er printet på pinden med laserprint.

Strømpepindene sælges i sæt af 5 stk. 


Jeanette


Det er de bedste strømpepinde jeg nogen sinde har købt, garnet glider let og spidserne er gode.
At de så også er i min ynglings farve blå, gør strikkeoplevelsen en smule bedre.
Indtil videre har jeg strikket to sæt benvarmere og 2 sæt håndledsvarmere med dem, uden at nogle af spidserne på pindende er blevet skadet.


Anna Regine

Zing-strømpepindene er lette og behagelige at arbejde med. Garnet glider let, og pindene har en fin spids. De er lidt dyrere end strømpepinde i aluminium, men de holder meget bedre og har ikke den tendens til at bøje, som aluminiumspinde kan have. Et rigtigt godt køb til prisen!


Tina

Gode at arbejde med, og så er man aldrig i tvivl om man har fat i den rigtige størrelse. De korte pinde er gode når man ikke har mange masker og arbejder med tyndt garn. Super behagelige spidser


Victoria

Rubuste strikkepinde med det rigtige mængde "grib". Den faldet ikke ud af garnet, og garnet sidder ikke fast. Helt klart nogen jeg køber flere af !


Majbritt

Dejlige at arbejde med og en fryd for øjet. Farverne er en stor hjælp, man er sikker på at pindene er rette størrelse også når det gælder de helt fine,


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv