Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Lollipop

Medium 80% HB Polyakryl, 20% Uld

Spar 139 kr. 139 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  80% Polyakryl, 20% Uld
 • Vægt:
  200 gram
 • Løbelængde:
  350 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 22 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 12 m x 15 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiilollipop

Lollipop er et magisk garn med lange flotte farveskift, som kommer i store lækre 200 grams nøgler med en løbelængde på hele 350 meter. Garnet består af 20% uld og 80% HB akryl, som for det første gør det let at arbejde med og for det andet sikrer, at dine projekter varmer dejligt. 

De 21 eventyrlige farver som findes i Hobbii Lollipop er yderst velegnet til strikke- og hækleprojekter som tørklæder, tæpper, ponchoer, huer og diverse beklædning. 

Hvert nøgle er sammensat af 5 forskellige farver, som giver et helt unikt look og farveskift til dine projekter. Vær opmærksom på længden på farveforløbet kan variere fra nøgle til nøgle.

HB akryl står for High-bulk akryl og betyder, at det blevet dampet i produktionen, så fibrene trækker sig cirka 20% sammen. Dette resulterer i en lettere og blødere akryl, som kroppen har det langt bedre i. Denne proces tager oftest længere tid end normale produktioner og derfor kan prisen også være højere.


Vær venligst opmærksom på at farverne kan have smittet af på hinanden under farvningsprocessen. Der kan fx være en lille plet af den mørkere farve på én af de lysere farver af nøglet. Dette er helt normalt og giver en flot effekt på dit færdige projekt.

Vær venligst opmærksom på at Lollipop bliver solgt per nøgle, ikke tre ad gangen, som vist på billedet. Billederne er blot for at tydeliggøre at nøglerne kan variere i udseende pga. de lange farveskift.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (55)

Birthe

Jeg er i gang med at hækle sjal af lollipop garn som er super lækkert at arbejde med og så har det nogle fantastiske farve kombination, jeg elsker de dejlige farver og så har det en god tykkelse der varmer godt i den kolde tid samt på kolde forår aftener. En super god service og hurtig levering, jeg vil helt klart lave flere ting med lollipop garn.


Yvonne

Er pt. i gang med et tæppe i farven Austin og det er virkeligt et lækkert garn til dette. Jeg har tidligere lavet et halstørklæde i garnet, som også bliver flittigt brugt.
Garnet er varmt og blødt, og er virkelig nemt at hækle med. Dejlige farveskift.
Hurtig levering, og alle nøglerne var fra samme parti selvom jeg bestilte en stor potion :)


Dorthea Thomsen

Jeg er igang med et tæppe i grannystripes og garnet er lollypop Phoenix og jeg er vild med det. Det er herlig blødt og dejlig lunt at arbejde med. Jeg følger den hækleposkrift hobbii har gjort gratis tilgængelig og den er super simpel så det er intet problem at se en god film samtidig. Til fremtidige købere kan jeg kun varmt anbefale dette garn.


Dorthea

Tidligere har jeg hæklet et tæppe lollypop Phoenix det blev super flot, så nu har jeg gentaget succesen. Denne gang er mit grannystripes-tæppe hæklet i lollypop Boston og det er mindst ligeså smukt med sit mørke og blålige skær.
Opskriften er stadig hobbii's gratisopskrift (så tak for den hobbii😉) og jeg kan kun varmt anbefale dette garn


Sara

Garnet er meget behageligt at strikke i. Strikker lige nu en rund aflang pude til min datter i Lollipop tallahasee, som lige præcis har de farver som hun gerne ville have. Har også købt 2 nøgler i Boston og Santa fe som jeg glæder mig til at gå igang med. :) Derudover er jeg meget tilfreds med den hurtige levering!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv