Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Omgangstæller

Spar 23% GRATIS fragt
Spar 16 kr. 53 kr. 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Smart lille manuel omgangstæller i en flot turkis farve. Når du har strikket eller hæklet en række klikker du den blot på den hvide knap i toppen, for at registrere hvor langt du er nået. Det er et smadder smart hjælpemiddel, når du fx skal lave indtagninger på hver 6. række.

Omgangstælleren kan tælle op til 99, og du kan rette eller nulstille tallet ved hjælp af knapperne på siderne. I bunden har den en låsefunktion, som sikrer at den ikke ligger og klikker i garntasken ;-)

Rikke

Den er dejlig stor, i modsætning til nogen andre omgangstæller. Nem at bruge og nulstille. Virker som den skal. ENESTE man skal være opmærksom på, er hvis man har hund, så lyder den MEGET som en clicker fra hundetræning.


Majbritt

Jeg er noget så glad for min omgangstæller og har et par gange brugt den som venindegave. Selv skeptikere, der før sværgede til pen og papir, giver mig ret i at har man først vænnet sig til den, er den svær at undvære.


June

Har lige modtaget min omgangstæller og er vildt begejstret. Meget nemmere end at sætter streger på papir eller have en dims hængende på pinden. Super godt køb


Mona

Tip top produkt 👍🏻 Er meget glad for den og så er det slut med at sidde og sætte streger for hver omgang.
Nem at bruge og vejer ikke meget.


Elizabeth

Dejligt ikke at skulle slå streger mere. Er super nem at bruge og har fået en fast plads i strikkekurven.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv