Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Maskewire - 5m

Spar 29 kr. 29 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Disse cool maskewires i flotte pangfarver kan nu blive dine. 

Brug maskewiren når masker til fx ærmer skal hvile. Her køber du én lang wire, som du selv kan klippe til så den passer med antallet af masker, der skal sættes i bero. Plastikwiren sættes fast på spidsen af pinden og maskerne kan derefter nemt trækkes over på wiren, mens du trækker pinden ud. Slut af med at slå en knude på enderne. På samme måde fører du senere hen dine masker tilbage på pinden igen.

Du kan vælge imellem to bredder på wiren, alt efter hvilken størrelse strikkepind du bruger til dit projekt:

  • Small passer til strikkepinde op til 4,5 mm
  • Large passer til strikkepinde fra 5-10 mm (udsolgt!)

Længde på wire: 5 m

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (155)

Stine

Jeg var lidt skeptisk omkring, hvordan sådan nogen maskewirer egentlig fungerer, MEN DE ER JO GENIALE! Virker absolut som de skal, og sidder solidt fast på pindespidsen - selv da jeg kom til at jokke på wiren og derved skabe modstand, mens jeg prøvede min sweater på, blev wiren pænt siddende.
Jeg har købt wiren i Large, og den passede fint på min pind 12 også. Smart at man selv kan justere længden ved afklipning, så kan den både bruges i lang til at prøve sweater på undervejs, og korte til f.eks. at sætte masker til hvile.


Julie

Det fungerer simpelthen så godt. Jeg har den lille størrelse og bruger den på alt, foreløbig op til pind 7 uden problemer. Jeg bruger wiren til både at holde maskerne (fx på et ærme, mens jeg strikker resten) og som sikkerhedsline, når jeg har strikketøjet med på tur, så maskerne ikke glider af rundpinden (Jeg har klippet i wiren og sat et lille stykke på for at samle rundpinden til en ring. Det fungerer perfekt!)


sabina

Det er så smart at man med disse maskewires selv kan vælge længden man skal bruge, ved blot at klippe. Og så klæber de bare super godt fast til pindeenderne, når man skal flytte maskerne over - virkelig et genialt system, som jeg fra nu af ikke kan undvære.


Connie

Det smarteste, som har enorm mange funktioner.
Maskerne kan nemt føres over på pinden igen også hvile på wiren.
Har klippet et stykker, som jeg sætter på mine strikkepinde ( rundpind) fungere som maskestopper.


Lene

Virkeligt smart opfindelse. Utroligt let at få maskerne på og af wiren. Ud over at det er praktisk når maskerne skal hvile, så er det også virkeligt anvendeligt når man gerne vil prøve et projekt undervejs.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv