Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Opskriftsholder - Print

Spar 35% GRATIS fragt
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 90 kr. 169 kr. 259 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Kan du genkende udfordringen i at finde en god måde at opbevare din opskrift på, mens du strikker eller hækler? Har du prøvet at opskriften kan blive foldet og mast, når den ligger løst i projekttasken og at den måske endda falder helt ud af tasken?

Det går jo ikke! For uden opskrift, ingen lækre strikkede og hæklede sager. Men vi har en super praktisk og flot løsning til dig, der kan genkende den slags udfordringer.

Her får du Hobbii's fine opskriftsholder, til dig der ikke er til kedelige farver. Den kan klappes op og din løsopskrift kan sættes fast med nogle stærke magneter. Hvis du skal følge de enkelte skridt i opskriften, vil markere, hvor langt i opskriften du er nået eller hvis du skal holde styr på et diagram, så følger der også en meget lang magnet med, som du kan bruge som læsehjælp.

Opskriftsholderen har en lomme, hvor du kan opbevare andre opskrifter (for lad os være ærlig: de færreste af os er monogame strikkere/hæklere). En pindemåler kunne ligeledes opbevares i denne lomme.

Malene

Dejlig mappe til mine opskrifter. Dejligt med magneter, så man kan flytte den og følge med i de svære mønster


Majbritt

Jeg ville nødig undvære min opskriftsholder. Især til diagrammer, hvor der virkelig er styr på hvor man er.


Hanne

Fin holder men mærkeligt at der kun er 3 små magneter med. Magneter der desuden går hurtigt i stykker bare man sætte de 3 sammen. Og så mangler jeg en lille holder til en kuglepen.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv