Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Opskriftsholder - Stor

Spar 46 kr. 199 kr. 245 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Kan du genkende udfordringen i at finde en god måde at opbevare din opskrift på, mens du strikker eller hækler? Har du prøvet at opskriften kan blive foldet og mast, når den ligger løst i projekttasken og at den måske endda falder helt ud af tasken?

Det går jo ikke! For uden opskrift, ingen lækre strikkede og hæklede sager. Men vi har en super praktisk og flot løsning til dig, der kan genkende den slags udfordringer.

Her kan du nu få vores helt egen opskriftsholder i neutrale nuancer. Den kan klappes op og din løsopskrift kan sættes fast med nogle stærke magneter. Hvis du skal følge de enkelte skridt i opskriften, vil markere, hvor langt i opskriften du er nået eller hvis du skal holde styr på et diagram, så følger der også en meget lang magnet med, som du kan bruge som læsehjælp. 

Opskriftsholderen har en lomme, hvor du kan opbevare andre opskrifter (for lad os være ærlig: de færreste af os er monogame strikkere/hæklere). En pindemåler kunne ligeledes opbevares i denne lomme.

En flot opskriftsholder for dig, der gerne vil have bedre styr på din opskrift, mens du arbejder på sagerne.

Mathilde

Virkelig god holder til at holde styr på opskriften man arbejder ud fra 😊 jeg bruger min hele tiden, både herhjemme og på farten! Magneterne kunne være bedre (især den lange) men jeg har købt nogle ekstra magneter fra Prym der også fungerer fint til denne holder. God til prisen og kan varmt anbefale den 😊


Cira

Med svær hypermobilitet/begyndende slidgigt i mine fingre, så kan det være svært at holde styr på mine opskrifter. Men ikke længere med min holder, og med magneterne til, så er det super nemt at få rette på sine opskrifter.


Tina

Jeg er rigtig glad for min opskriftholder, har 3 stk. og bruger dem altid når jeg strikker efter en opskrift med mønster, det er så dejligt nemt at følge med. Den lange magnet kunne godt være bedre.


Maise

Tilpas størrelse.

Nu er der endelig samling på de opskrifter som venter på at blive strikket.

Dejlig nem at håndtere og det at det er magneter på til at flytte rundt på er utrolige dejligt


Helle

Super god at have. Så er der styr på opskriften, og alle de pinde/nåle som skal bruges, de kan opbevares i lommen. Meget praktisk, og der står helt klart nogle flere på ønskelisten.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv