Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Prym

Ergonomisk Hæklenål

Spar Fra 49 kr. Fra 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Prym
 • Materiale:
  Plastik (fri for latex)
 • Størrelser:
  3 - 15 mm
 • Længde:
  17 cm
 • Farve:
  Lilla / Natur

Prym Ergonomic (ergonomiske) hæklenåle er Pryms nye satsning inden for kvalitetshæklenåle, som er ekstra gode og behalige for din hånd. Hæklenålene er ergonomisk udformet, så de ligger godt i hånden på dig og giver dig mange timers hækling, uden ømme hænder og håndled.

Hæklenålene er 17 cm lange og forhandles i størrelser fra 3 - 15 mm.
Størrelserne står med forskellige farver i bunden af hæklenålene, som du også kan se på et af billederne.

Anja K. Kløve Thostrup

Bestilte denne nål, da jeg ville hækle et par valkede futter. Jeg var en smule skeptisk pga formen på skaftet, da jeg normalvist kun bruger nåle med “fladt” håndtag fordi de runde er ubehagelige for mig. Dog blev jeg meget overrasket over, hvor behagelig den er at hækle med og at man ikke bliver træt i hånden. Denne ergonomiske hæklenål fra Prym er klart en anbefaling værd - også til de skeptiske, som jeg selv.


Meann

Har prøvet utallige hæklenåle og hvergang har jeg fået ømme finger og nærmest kramper i fignerne. Men med denne ergonomiske hæklenål, kan jeg fortsætte hæklingen i flere timer. Oplever sommetider at nålen har svært ved, at glide ordentligt på noget garn, er dette tilfældet kan lidt håndsæbe hjælpe. Eneste minus er at der ikke er lavet nåle i mindre end 3mm. Men ellers virkelig god hæklenål.


Britta Elneff

Jeg købte for nylig en hæklenåle med ergonomisk håndtag, den er super god og meget anvendelig for mig som er blevet opereret for slidgigt i hånden og siden haft svært ved at holde på tynde pinde, i øjeblikket er strik udelukket, så hurra for min nye hæklenål. Jeg som troede at jeg aldrig ville få gang i håndarbejde igen, jeg er nu halvvejs igennem mit første virussjal.


Kristin

Er meget hæklenåle-kræsen, men det her er de bedste hæklenåle i verden, de er bare så lækre at hækle med! Smalt, spidst hoved, der gør det så nemt at stikke i maskerne. MEN har dog oplevet at min 7’er knækkede, da jeg hæklede kurve i stofgarn. Så vær forsigtig, når der skal hækles noget stramt - de er jo kun lavet af plastik.


Katja Heinze Klitte

Jeg er vild med den her hæklenål! Jeg har den indtil videre i 2 størrelser og den er en fornøjelse at bruge. Især når der skal hækles kurve i Ribbon garn. Tøv ikke med at købe denne hæklenål - du vil ikke fortryde det :-) Den eneste downside er at man ikke kan få den i mindre størrelser end 6 mm.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv