Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Rainbow 8/4 Glitter Silver

Super Fine 95% Bomuld, 5% Polyester

Spar 2 kr. 19 kr. 21 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  95% Bomuld, 5% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  155 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 19 m x 24 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiiRainbow8/4GlitterSilver

Vi har udvalgt særligt populære farver fra Rainbow serien, og overstrøet dem med skinnende guld- og sølvdrys!

Rainbow Glitter er en del af vores gode Hobbii Rainbow-familie, og matcher derfor udvalgte farver herfra. Rainbow Glitter har det unikke twist, at den består af 95% bomuld og 5% metallisk polyester, hvilket giver den uundværlige glimmer-effekt.

Med Rainbow Glitter er der mulighed for at give dit næste hækle- eller strikkeprojekt et ekstra fantasifuldt udtryk. Garnet har en tykkelse, der fint kan kombineres med almindeligt 8/4 bomuldsgarn. Alternativt kan det også lægges dobbelt, hvis du fx ønsker at bruge Rainbow Glitter sammen med 8/8 bomuldsgarn.

Rainbow Glitter findes i udvalgte farver med sølv- eller guldtråd (find linket til sølv/guld versionen øverst over teksten), så du kan skabe det helt rigtige glitrende look. Brug det for eksempel til de fineste effekter i interiør, tilbehør og pynt. Det er lækkert også til amigurumi, hæklede bamser og figurer – for eksempel alle de enhjørninger, vi elsker så højt og som jo helst skal se magiske ud.

Giv den fuld gas med en glimmertop- eller bluse. Eller hold en mere dæmpet stil med glitter i elegante striber, kanter eller rib. Rainbow Glitters glimmertråd kan stort set ikke mærkes, og kvaliteten er lige så blød som resten af Rainbow-serien. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (269)

Tine

Et dejligt blødt bomuldsgarn, der takket være glitter-tråden, giver et lidt eksklusivt resultat.

Jeg har personligt brugt det til både beklædning samt diverse ophæng til både påske, Halloween og jul.

Desværre findes garnet kun i ganske få farver.

Personligt kunne jeg godt bruge det i solskinsgult, lys orange, forårsgrønt samt isblåt, så ideen er hermed givet videre, hvis I vil udvide sortiment med fere farver. Det er jeg efterlyser er mere forårs- og sommeragtige farver. Alt skal jo ikke kun være til efterår og vinter.

Det er også dejligt, at I er begyndt at give mængderabat til os, der købe ind til et lidt større projekt eller til flere mindre projekter på en gang.


Carina

Garnet er utrolig behageligt at hækle, det kradser ikke op fingrene som nogle af de andre discount produkter gør. Selve garnet er blødt og det er rart at røre ved

Garnet her er særdeles godt til at pifte selv de kedeligste projekter op da sølvtråden giver et helt fantastisk look. Kun fantasien sætter grænser.


HELLE

Skønt, BLØDT, og festligt bomuldsgarn :-D Dejlig nemt at arbejde med; og arbejdet forbliver fint, "trods" den "indbyggede" sølvtråd - jeg er meget glad for dette garn - MEN/OG efterlyser dog, som Tine, også mange flere farver; særligt "glade" lyse forårs- og sommerfarver ;-)


Lillian

Rainbow glitter er godt og tilpas tvundet, fast garn til at hækle af.
Metaltråden giver et smukt "pift" til håndarbejdet.
Har brugt garnet til at hækle lidt påskepynt til ophæng på grene i vase.


Tanja

Et fint garn at hækle med for en nybegynder. Flotte farver med glimmereffekt som giver et flot skær til garnet 🥰 Et garn jeg helt sikkert vil købe ind til andre projekter.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv