Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4 Print

Super Fine 100% Bomuld

Spar 20 kr. 20 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  170 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 19 m x 24 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiirainbow84print

Rainbow Cotton 8/4 Print er efterfølgeren til vores egen bestseller: Rainbow Cotton 8/4. I denne nye version er alle nøgler multifarvede med flotte farveskift og giver derfor en helt ny dimension til dine garnprojekter. Som altid er farverne designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder og vi har længe glædet os til at vise jer disse nye farver. 

Rainbow Cotton 8/4 Print er, ligesom Rainbow Cotton 8/4, lavet i en klassisk 8/4 tykkelse og består af 100% blød og naturlig bomuld. 

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Du kan selvfølgelig bruge de præcis samme opskrifter, som der bruges til det almindelige Rainbow Cotton 8/4.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Ps. Som en hyldest til vores dejlige medarbejdere og gode venner af huset har vi opkaldt farverne efter dem.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (264)

Zende

Fantastiskt lækkert garn med tydelige farveskift og regelbundet mønstre. Dette garn giver mig interesse til at prøve colour pooling, fordi det er læmpligt til den teknik.
Min eneste kritik, er at der ibland er noen meter af garnet med tynn farve (i en af farverne) inden det kommer tilbage. Det giver hvide felter som for min farve (16) ikke er et stort problem, men synes det måske vil være dumt på en mørk farveblanding.

Men forde garnet er så smukt vil det blive den første gang jeg har lyserøde tøj på mange, mange år. Den (nummer 16) blander perfekt mellem lyserød og andre farver (mintgrøn, lysblå) at det ikke bliver for meget.

Smukt, smukt garn, og dejligt at arbejde med!


Nadia Bjørk

Rigtig lækkert garn. Det er spundet godt så det ikke bliver "filtret" ind i hæklenåle mens man hækler.
Jeg er ved at lave dækservietter med Kathrina og synes det giver et rigtig flot farveskift. Katharina er som man nok godt kan se på billedet, et meget piget garn i farverne, og ved at både den lilla og grå er mørke så bliver den pink dominerende.


Rebecca

Dette garn er super lækkert at strikke med. Arbejdet bliver lækkert og blødt, og det er nogle flotte mønstre garnet laver af sig selv.
Jeg er klar ten fan af Tine og Anna. De har nogle flotte farveskift. Købte også Kristine, men det var desværre lidt for lyserødt til mit formål. Dog ville Kristine lave enormt sødt baby pige strik


Nelisa

Noget af det mest lækreste garn, jag har arbejdet med! Det er spundet godt nemt at hækler.
Jeg har lavet to søde kanin bamser med dette garn og det var super blød også! Helt sikker noget jeg kommer til at lave mere med, og så det også fedt at der er så mange forskellige farve/kombinationer af farve og arbejde med!


Pernille

det er nogen skønne farver til mine trøstemus og de bliver dejlig tæt strikket af dette garn uden at man kan se fyldet man kommer i dem og det mister ikke den flotte farve når de bliver vasket.
det er så godt kvalitet at jeg ikke strikker musende af andet garn mere end Rainbow cotton 8/4.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv