Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Silly Socks

Super Fine 75% Superwash Uld, 25% Polyamid

Spar 31 kr. 52 kr. 83 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  75% Uld, 25% Polyamid
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  400 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 28 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 - 4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles / Let strygning
 • Hashtag:
  #hobbiisillysocks

Lad os tage dig med på et sjovt cirkus-eventyr med vores Silly Socks garn. Dette skønne, farvefulde strømpegarn vil minde dig om livlige cirkus shows, gøre dig i godt humør og bringe et smil frem på din læbe.

Vores Silly Socks garn er lavet af 75% uld, hvilket vil holde dine fødder dejlig varme, mens de 25% polyamid (nylon) vil gøre strømperne slidstærke.

Silly Socks er superwash-behandlet, hvilket betyder, at det kan maskinvaskes ved 30°C (eller koldvask). Det vil helt sikkert gøre dit liv meget nemmere, når du skal vaske dine smukke strømper. Selvom dette er et klassisk strømpegarn, behøver du ikke begrænse dig til kun at strikke strømper med det. Cardigans til børn, vanter, huer, osv. kan alle sagtens laves i dette garn.

Lad din kreativitet få frit slag og strik dobbelt med dette garn (fx ved at lægge tråden fra ydersiden sammen med tråden fra indersiden af nøglet). Farverne vil på denne måde blande sig endnu mere og skabe et endnu mere uventet og sjovt udtryk, som vil se fantastisk ud i små projekter, men også i større projekter.

Hvis du alligevel vælger at holde dig til strømper, vil ét nøgle à 100 g være nok til at lave et par sokker op til størrelse 40. Anskaf derfor venligst 2 nøgler, hvis du skal lave større størrelser end dette.

Er du klar til at lave kreative krumspring med Silly Socks? Det er vi! 


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hobbii medlemmer kan købe 50 g versionen af dette garn, Happy Toes, via dette link

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (51)

Nina

Dejligt og hyggeligt garn at strikke strømper med. Skønt at se hvordan hver enkelt strømpe får sit helt eget udtryk alt efter hvor på nøglen man starter strømpe nr 2.
Har strikket 2 par strømper i der, der ene hvor der kommer striber og det andet h or farverne skifter helt tilfældigt. Glæder mig til at blive glad i låget på kolde vinter dage, når de skal i brug 😊


Mie

Det her er mit ultimative yndlingsgarn. Jeg har nu strikket to sweatre i garnet - to tråde samtidigt med en tråd hvid mohair - og resultatet er fantastisk. De har det flotteste farvespil og falder så flot på kroppen.
Det kradser en lille smule, men ikke noget som hverken jeg eller den 2-årige modtager af den anden trøje bemærker ved brug.


Sandra

Super dejligt at strikke med og dejlige farver!
Det er blevet en ekstra motivation at se farveskriften udfolde sig.
Har fået to sokker i størrelse 41/43 med medium-lang skaft ud af et nøgle, og der var stadig en del garn tilbage.
Kan kun anbefales herfra!


Siri

Strikker rigtigt fint op og fås i mange flotte farver. Har strikket flere par sokker i silly socks og de holder også over tid og kan vaskes i maskine på en uldvask uden at filte :) helt klart mit go to garn, når det kommer til at strikke funky strømper.


Kirsten

Sidste år strikkede jeg sokker til min ene datter i dette garn. Nu er jeg så gået i gang med det andet nøgle i andre farver og sokkerne kommer til at være meget forskellige, Det synes min mindste datter er flot og hun glæder sig til jeg bliver færdig.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv