Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Soft Bamboo Fine

Super Fine 70% Viskose af Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

Spar 39 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  70% Viskose af Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  180 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  30 masker = 10 cm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40 ºC / Tørres fladt

Soft Bamboo Fine er en fantastisk blød og unik kvalitet!

Tråden består af hele 70% bambus, som gør garnet til den blødeste oplevelse og giver det en særlig lethed. Den er behagelig mod huden, og dermed også et meget børnevenligt garn, der har en flot formstabilitet.Bambussens fibre er fra naturens side silkeagtige bløde og glatte fibre - som netop gør tråden helt særlig delikat. Teksturen og netop de silkeagtige egenskaber giver et meget smukt fald i strikkede projekter. De 23% bomuld og de 7% akryl er med til at holde sammen på det bløde bambus og give hele garnet en god formfasthed.

Garnet er anvendelig til al slags strik og hækling, men især til baby, svøb, tæpper og sjaler. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Bambus og miljø: bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.
Bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante og gror uden brug af pesticider.


Soft Bamboo fås i to trådtykkelser – "fine" og "double". Soft Bamboo Fine består af 6 x 2 fine tråde og løber 180 meter på 50g - her anbefaler vi pind 2,5-3,5. Soft Bamboo Double består af 9 x 2 fine tråde og løber 115 meter på 50g - vi anbefaler her pind 3-4.

Med andre ord; ønsker du et lidt 'lettere' strikket eller hæklet projekt, så kan vi anbefale "fine". Ønsker du derimod fx en sweater der er god hele året rundt, så er "double" at anbefale.

Bemærk venligst, at vi løbende er i gang med at udskifte banderolerne på dette garn. Dvs. at du både kan modtage en af de "gamle" banderoler under navnet "Soft" eller en af de nye banderoler under navnet "Soft Bamboo Fine". Garnet er dog præcis det samme.

På nogle af nøglerne kan der stadig sidde banderoler med håndvask som vaskeanvisning. Disse kan dog også sagtens tåle en maskinvask på 40°C.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (36)

Merete

Det helt utroligt bløde garn med 70% bambus! Garnet er silkeblødt og glider let afsted på strikkepindende. Det er nemt at få et flot resultat, fordi garnet har en lille diskret smule blankhed, der får maskerne til at ligge skarpt og flot i dit arbejde. Også et rigtigt fint alternativ til uld-garn, hvis du ikke kan tåle uld. Man opnår den samme blødhed som i baby merino.


Jannie Engvad Johansson

Jeg er nu igang med nr. 2 trøje i GoHandmade garnet soft, det er simpelthen så lækkert, den første trøje blev til min datter på 10 år - hun elsker den!! og nu er jeg ved at lave en til mig selv også - skønt skønt garn, og hurtig levering når man bestiller :-)


Kirsten Roswall

Dette superlækre garn med bambus, er jeg helt vild med. Blødt og lækkert, både at strikke med og at gå med. Jeg er igang med tunika nr. 2. Det er også lækkert til f. Eks børnetøj, hvis barnet ikke kan lide noget, der kradser.


Carina

Virkelig blødt garn og rigtig nemt at strikke med. Hvis der skal nævnes noget negativt er det, at det er svært at hæfte ender, fordi det bare er så blødt, at det bare glider.
Men helt klart noget jeg ville vælge igen


Jeanette

Mega lækkert og blødt garn, jeg har hæklet et kæmpe stort tæppe, med et billedet af mine hunde. Tæppet er lidt tung, det kan vi godt lide, og virkeligt behageligt og lækkert at bruge.
Nemt at hækle med:-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv