Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Soft Alpaca Lace

Lace 100% Alpaka

Spar 80 kr. 80 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Alpaka
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  400 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  2,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 34 m x 46 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 38 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiisoftalpacalace

Kender du vores dejlige alpaka garn Soft Alpaca? Her er samme høje kvalitet og lækre fibre, spundet i den fineste, tynde udgave. Soft Alpaca Lace består af 100% alpaka fra Peru, vidunderligt blødt og samtidig meget slidstærkt.

Soft Alpaca Lace er ekstra tyndt og fint, hvilket gør det til et fremragende valg til mere delikat strik med masser af detaljer. Som navnet antyder, er det for eksempel fantastisk til blondestrik, hvor du ønsker fine og lette blonder. Du vil få et lækkert resultat, hvis du eksempelvis bruger Soft Alpaca Lace til et sjal med hulmønster. Resultatet vil blive superlet, men du vil alligevel opleve, at det luner dejligt, da fibrene er hule og isolerende.

Vores lace version er spundet på samme type rågarn og fine fibre, som vi anvender i Hobbii Soft Alpaca, og farverne matcher. Det giver helt nye muligheder for fx lege med strikkefastheden og strikke på tykkere pinde. Har du lyst til at nuancere farvespillet i dit strik eller hækling, kan du med fordel kombinere Soft Alpaca med en lace i en anden tone.

Vi kan også anbefale at du prøver Soft Alpaca Lace som en følgetråd sammen med et uldgarn, evt. som en erstatning for mohair. Alpaca fælder ikke på samme måde som de glatte mohairfibre, og den er samtidigt utroligt blød mod huden. Du kommer rigtig langt med ganske få nøgler, da lace versionen her løber 400 m pr. nøgle.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (11)

Lillian

Soft Alpaca Lace er et tyndt garn, som er dejligt at strikke af.
Lige nu er jeg igang med at strikke et sjal/tørklæde af et nøgle Soft Alpaca Lace i farve Sage Melange (16) på pind nr 2,5 og det bliver så fint et "stof" -tyndt og dejligt.
Tørklædet strikkes a'la Sofie sjal af Petite knit.
Starter i den ene side med regelmæssige udtagninger og når halvdelen af et nøgle (25g) er brugt laves regemæssige indtagninger på samme side af sjalet til sjalet er symmetrisk -nøglet og alle masker er brugt (-samme interval indtagninger, som med udtagningerne).


Lillian

Soft Alpaca er et fint, superlet tyndt garn og det findes i mange flotte farver.
Nemt at strikke med og giver et dejligt varmt strikstof.
Jeg har købt farve 16
strikker med enkelt tråd på pinde 2,5 (Pindene kunne have været 3,5, men jeg strikker lidt løst, så det bliver dejligt luftigt stof med pind 2,5)
til et lille smalt tørklæde


Gitte Herløv

Virkelig smukt garn uden syntetiske fibre. Det er svært at se på billederne, men i virkeligheden er garnet spundet af flere nuancer. Det giver det færdige arbejde et smukt og levende farvespil.
Kan bruges enten som følgetråd eller lagt dobbelt for at bruge det alene. Giver et let og blødt resultat.


Ida

Jeg er vild med garnet. Det er så blødt og løber virkelig langt, så der skal ikke mange nøgler til en hel trøje. Rigtig godt i stedet for en tråd Silk Mohair, hvis garnet ikke skal være så loddent.


Anne-Marie

Alpaca Lace er et virkeligt smukt garn med en fin struktur. Det færdige projekt har en let elasticitet og en en holdbar form, et kvalitetsgarn efter min mening.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv