Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Go Handmade

Soft Bamboo Double

Fine 70% Viskose af Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

Spar 21%
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 8 kr. 31 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  70% Viskose af Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  115 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 26-28 m
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40º / Må ikke tøretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiisoftbamboodouble

Soft Bamboo Double er en super blød blanding af bambus og bomuld. Tilsat en smule akryl!

Tråden består af hele 70% bambus, som gør garnet til den blødeste oplevelse og giver det en særlig lethed. Den er behagelig mod huden, og dermed også et meget børnevenligt garn, der har en flot formstabilitet. Bambussens fibre er fra naturens side silkeagtigt bløde og glatte - som netop gør tråden helt særlig delikat. Teksturen og netop de silkeagtige egenskaber giver et meget smukt fald i strikkede projekter. De 23% bomuld og de 7% akryl er med til at holde sammen på det bløde bambus og give hele garnet en god formfasthed.

Vi vil absolut anbefale Soft Bamboo Double til hækleprojekter til f.eks baby. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Bambus og miljø: bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.
Bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante og gror uden brug af pesticider.


Soft Bamboo fås i to trådtykkelser – "fine" og "double". Soft Bamboo Fine består af 6 x 2 fine tråde og løber 180 meter på 50g - her anbefaler vi pind 3-3,5. Soft Bamboo Double består af 9 x 2 fine tråde og løber 115 meter på 50g - vi anbefaler her pind 3-4.

Med andre ord; ønsker du et lidt 'lettere' strikket eller hæklet projekt, så kan vi anbefale "fine". Ønsker du derimod fx en sweater der er god hele året rundt, så er "double" at anbefale.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (16)

Marianne

Er vild med dette garn, det er mega blødt 🌟 jeg har strikket meget til mine oldebørn og de er rigtig glade for at have det strikkede på. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Soft Bamboo 🌟


Berit

Lækkert blødt og fint garn, der nydes af dem der ellers ikke er til hjemmestrik fordi det ‘kradser’ Dejligt at strikke med.
Jeg har strikket til baby og barn og et sjal til mig selv.


Mette

Super lækkert og virkelig blødt garn! Jeg har kun brugt det meget lidt til hobbii’s sanseand, og jeg skal helt sikkert have noget mere til andre større projekter


Mette

Lækkert garn der er skønt at arbejde med, jeg hækler i øjeblikket en poncho til min mor i det og det er så bldt og dejligt at sidde med.


Ellen Guldager

Virkelig dejligt garn at arbejde med. Strikkede den stribede bluse til mit barnebarn, og hun blev henrykt : både for farverne og blødheden


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv