Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Cotton Kings

Sultan Deluxe Shine

Super Fine 96% Bomuld, 4% Polyester

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 100 kr. 159 kr. 259 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Cotton Kings
 • Indhold:
  96% Bomuld, 4% Polyester
 • Vægt:
  250 g
 • Løbelængde:
  1000 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 29 m x 27 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiisultandeluxeshine

Sultan Deluxe Shine er den glamourøse udgave af Sultan Deluxe. Her får du samme skønne cakegarn i blød bomuld, men de smukke farver og farveskift har fået følgeskab af en fin og tynd glimmertråd.

Sultan Deluxe Shine er super dejlig at arbejde med. Som meget andet cakegarn består garnet af fire tynde bomuldstråde, men her er garnet let tvundet. Det gør det markant nemmere at få alle fire tråde med, når du hækler eller strikker.

Det karakteristiske farveskift sker gradvist henover nøglets løbelængde på 1000 meter. Farverne skifter kun med én tråd ad gangen, og derved opnås de lange og graduerede farveskift. Det giver det smukkeste farvespil, der nu også suppleres af en smule bling fra glimmertråden.

Du kan naturligvis både hækle og strikke med Sultan Deluxe Shine. Du skal dog være opmærksom på, at der generelt bruges mindre garn til strik end til hækling. Derfor kan du have garn til overs, hvis du for eksempel vælger at strikke et sjal. Det er normalt ikke problematisk, men det kan være en god idé at starte med den farve i garnnøglet, som du ønsker skal være den dominerende farve i sjalet.

Sultan Deluxe Shine er utroligt velegnet til sjaler og tørklæder, hvor farvespillet virkelig fremhæves. Garnet er dog også super fint til toppe, bluser eller tunikaer, som får en dip-dye effekt, når de gradvise farvespil dukker op.


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (21)

Liv

Smukkest garn jeg nogensinde har købt! Det lyder helt vildt overdrevet, det er det altså ikke. Farverne er så smukke, dybe og skarpe, farveskiftet er så elegant, og den der grønne skinnende tråd (Har købt den grønne nøgle) er bare så lækker og dyb smaragd grøn... Jeg skal helt sikkert have flere, og så lave en smuk cardigan af det her! Eller en nederdel... Vil også være smukt! Men for nu, er det et sjal. Oplagt med de her Sultan garner.


Kamilla

Super lækker kvalitet og i helt utrolige farver! En klar favorit. Man skal være utroligt sart, hvis man kan mærke glimmer tråden i garnet.
Jeg vil anbefale man bruger en vaskepose og sæbe til finvask.


Pernille

Lækkert garn at arbejde med, sølvtråden er vævet godt sammen med garnet, så den kommer på ingen måde i vejen når man hækler


Bente

Så dejligt at arbejde med og farverne er vidunderlige. Sølv eller guldtråden fremhæver garnet på den smukkeste måde.


Heidi

Fantastisk garn.
Dejlig blødt med super farveskift. Elsker det er kommet med glimmertråd.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv