Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

addi

Swings hæklenål

Spar Fra 85 kr. Fra 85 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  addi
 • Materiale:
  Aluminium og silikone
 • Længde:
  16 cm
 • Farve:
  Varierer alt efter størrelse

Addi Swings er farvestrålende og ergonomisk udformede hæklenåle, som aflaster hånd og skulder, når du hækler. Håndtaget er lavet af silikone, og med det lange greb, der oven i købet er super ergonomisk udformet, vil du opleve at hæklenålen ligger godt i hånden og sikrer timevis af behagelig hækling. Hæklenålene måler faktisk hele 16 cm, og hver størrelse har sin egen, flotte farve.

Nålene er fremstillet af aluminium, og så er de selvfølgelig nikkelfri.

OBS! addi er i gang med at ændre deres Swings hæklenåle. Det betyder for dig som kunde, at du i en periode vil kunne modtage enten den gamle- eller den nye model. Den nye version er en smule mere spids, med en dybere krog, der vil gøre din hækling endnu bedre.
Overfladen på metallet er også blevet væsentligt forbedret med en anodiseret aluminiumsoverflade. Det gør den ekstra slidstærk og smudsafvisende. Du vil kunne genkende den nye model på dens matte, grå metalkroge, og med tiden vil hele sortimentet skifte overflade fra blank til mat. Du finder et billede i fotogalleriet.


Amalie

Disse hæklenåle er min klare favorit hvis jeg skal lave et projekt, der kræver at an vrider og hiver en del i nålen. Det kunne fx være til kurve i stofgarn el. lign. Personligt syntes jeg at det er rart, at selve metalstykket ikke er så langt, da man dermed har bedre kontrol over det man hækler. Jeg bruger primært de her hæklenåle til større projekter, for at skåne mine hænder, mens jeg godt kan nøjes med de lidt billigere nåle til de ting der kræver en mere usædvanlig hæklenålsstørrelse, man ikke bruger så tit. :)


Camilla

Jeg har altid været fan af Clover soft hæklenåle, men da jeg skulle bruge en bestemt størrelse (nål 3,5, som jo ALTID bliver væk) indenfor kort tid fik jeg erhvervet mig en addi swing efter mange anbefalinger.

Selve nål-delen er kortere end f.eks. Clover soft, men jeg synes håndtagets form opvejer væsentligt! Jeg er blevet anbefalet at holde hæklenålen anderledes, men det må vente lidt endnu. Hvad der ikke kan vente er FLERE ADDI SWING 😍


Camilla

Jeg har været igennem en del forskellige hæklenåle uden at finde en jeg bryder mig om at holde ved. Jeg må indrømme at jeg skulle vænne mig til at holde om denne Addi swing (2,5), men nu ligger den så godt i hånden, at jeg må eje flere af dem!


Pernille

Jeg har prøvet en del forskellige hæklenåle (Prym, Pony, Glover ...) men Addi Swing er blevet dem jeg hækler med. Der er en smule vægt i nålene som jeg synes er rigtig behageligt og så er de dejligt lange. Jeg hækler med knivgreb.


Ivelina

Da jeg lærte at hækle, startede jeg med nogle helt billige aluminiumsnåle som jeg ret hurtigt fik ondt i hånden af. Efter flere anbefalinger, ofrede jeg de penge på en Addi swing nål ig har aldrig fortrudt. Alle pengene værd😍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv