Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Teddy

Medium 100% Polyester

Spar 35 kr. 35 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  65 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4-5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 15m x 22p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiteddy

Teddy er et nyt og luksuriøst garn i de smukkeste farver. Blødt som en drøm og et garn som mange har længdes efter til strik og hækling af eksempelvis babytøj, bamser og tæpper.

Et "fluffy" garn, som hverken kræver særlige masker eller teknikker, for at opnå et lækkert og vamset resultat. Garnet gør hele arbejdet. Brug Teddy til din næste bamse og giv den et rigtig “bamse" look eller strik/hækl et hyggetæppe til babyer og små børn.  

Garnet er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn til Baby, alle kan føle sig fuldstændigt trygge ved at bruge.

Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (29)

Malou Kianna

Super, mega lækkert garn at arbejde med! Det er blødt og kommer i nogle dejlige farver. Jeg er selv gået igang med nogle sutsko/hyggestrømper til famile i julegave. Det er en smule vanskeligt at hækle med, dog synes jeg det er en god øvelse i at føle sig frem og lære garnet at kende. Plus, pga. den pelsede effekt garnet har, er det svært at se småfejl 😉


Sidsel Morris

Jeg er nybegynder i strikke/hækleverdenen, men jeg elsker det! Har kastet mig ud i puder til sofaen og ja jeg kunne ha fundet noget nemmere garn at hækle i, men jeg er virkelig vild med Teddy garnet! Det er det lækreste og blødeste garn og jeg elsker mine nye sofapuder!


Christina Løwe-Madsen

Blødere end blødt. Nærmet umuligt at se maskerne når man hækler/strikker. Men man kan føle sig vej frem og fejl ses overhovedet ikke. Det hele ser super professionelt ud bagefter.
Har lavet en del klude og tæpper på ingen tid. Bamsen var lidt mere udfordrende.


Nanna Katrine

Garnet er præcist som den helt bløde "hyggestrømpe". Helt fantastisk. Svært at se maskerne. Hæklede derfor stangmasker og dermed kunne jeg føle mig frem. Resultatet var 100% tilfredsstillende og bestemt ikke sidste gang, jeg hækler med dette produkt!


Rikke

Fantastisk garn! Jeg er ikke den store hækler, men har hæklet et baby tæppe i Chokolade farven, og er nu i gang med et i den lysegrå farve. Det er svært, at se om man gør det rigtigt, men det gode er så også, at man ikke kan se alle de fejl der måtte være.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv