Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Twister Glitter

Fine 53% Bomuld, 43% Polyakryl, 4% Polyester

Spar 32%
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 84 kr. 175 kr. 259 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  53% Bomuld, 43% Polyakryl, 4% Polyester
 • Vægt:
  250 g
 • Løbelængde:
  1000 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 35 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 20 m x 26 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask max. 30ºC / Skal liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiitwisterglitter

Er du helt skudt i Twister? Så vil du også elske Twister Glitter. Det superbløde cakegarn har de smukkeste farveforløb, som udfolder sig i de eventyrlige farvekombinationer. Twister Glitter fås i præcis de samme farvekombinationer som den almindelige Twister, men nu har de smukke farver fået selskab af en glittertråd.

Det er en fryd at arbejde med Twister Glitter, fordi du undervejs kan følge de gradvise farveskift. Du får en hel kilometer garn i et nøgle, så der er rigeligt garn til at lave et sjal eller tørklæde, hvor farverne virkelig kommer til sin ret.

Den skønne kvalitetsbomuld i Twister Glitter er kombineret med akryl. Det giver et lettere og mere formstabilt resultat, uden at du går på kompromis med garnets åndbarhed eller komfort. Glimmertråden består af polyester, og er så tynd og fin, at man ikke mærker den.

Twister Glitter fås i mange forskellige variationer, der strækker sig fra sprudlende, til harmonisk afdæmpede eller helt vilde farvekombinationer. Det giver garnet masser af personlighed, og det samme får dit håndarbejde.

Hvis du vil lave et sjal, skal du være bevidst om, at der generelt bruges mindre garn til strik end hækling. Derfor er det ikke sikkert, at du får brugt hele nøglet, hvis du strikker. Den farve du starter med, vil sandsynligvis blive den dominerende farve, så det er en god idé at overveje om du starte udefra eller indefra på nøglet.

Vil du bruge Twister Glitter til dit næste projekt? Du kan overveje at kombinere Twister Glitter med den ensfarvede Twister Solid – for eksempel hvis du ønsker en ensfarvet kant. Farvenumrene i glitter-versionen følger vores Twister farver.Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (82)

Helle

Er så glad for at arbejde med Twister garnet. Twister glitter er nem og lækker. Og vil man ha lidt mere glitter i, kan det med fordel sættes sammen med Hobii s metal tråd. Arbejdet bliver stadig lækkert blødt. Har lige lavet et sjal, og det er super lækkert.


Cecilie

Jeg har købt farven storm chaser og er gået i gang med et virussjal, den lille glittertråd har engang imellem sit eget liv men derudover er garnet helt fantastisk at arbejde med og jeg ELSKER farverne. Lægger billede op når jeg engang bliver færdig


Adie

Lækkert garn at arbejde med. Er gået i gang med Flying Flowers sjalet fra Tante tråd. Glitter tråden gør det lidt festligt uden at den kradser :)


Mette

Hvem vil ikke have lidt glitter i livet :) De er SÅ flotte, kunne dog godt tænke mig flere varianter at vælge mellem, som med det alm twister.


Mai-Britt

Jeg har lavet en sjælevarmer og min datter elsker den.
Garnet er meget lækkert at hækle i efter min mening


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv