Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Den Ultimative Garntaske

Spar 529 kr. 529 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  Polyester & canvas
 • Indvendige mål:
  36 x 23 x 28 cm
 • Udvendige mål:
  38 x 25 x 30 cm
 • Vaskeanvisning:
  Tørres med en fugtig klud
 • OBS!:
  Garn og tilbehør medfølger ikke

Navnet siger alt! Denne garntaske er den ultimative garntaske. Den er funktionel, har masser af lommer, masser af plads, så du aldrig kommer til at mangle plads, mens du strikker på den poncho du altid har ønsket dig eller hækler på det tæppe, som skal holde dig varmt året rundt. 

Denne garntaske har al den plads og kan rumme alt det, du altid har ønsket dig en garntaske skulle kunne rumme.

Der er masser er lommer, både indvendigt og udvendigt, hvori du kan opbevare forkellige strikkepinde og hæklenåle, masser af ekstra garn og alt det tilbehør, som man nu har brug for, når man arbejder på sit yndlings projekt. 

Skal du ud at rejse eller i sommerhus, og vil du gerne tage flere forskellige projekter med, så er vores ultimative garntaske din bedste ven. Den er nem at pakke i bilen og er perfekt til at have stående ved siden af din yndlings lænestol eller sofa.

Det anbefales at vaske tasken i hånden. Undgå direkte sollys umiddelbart efter vask, for at undgå at farverne falmer. 

Et hurra til mange hyggelige strikkestunder takket være din kommende yndlings garntaske.

Aviaja

Min absolutte yndlingstaske!!! Jeg elsker denne taske og tager den altid med mig, ligemeget hvor jeg går. Den er stor og fyldig, har mange gode rum og endda også et rum, hvor man kan putte sit projekt ned i, så det ikke ligger og roder sammen med alt det andet. Der er plads til en masse, både strikkepinde, god sortering og hæklenåle. Mange gode små rum, jeg er meget tilfreds!!!


Katrine

Jeg elsker Elsker ELSKER garntasken! Fik den i julegave og det var bare gaven der sparkede! Den fylder lidt meget på mit ikke så store værelse, men det er ligemeget, jeg elsker organiseringen, der er plads til alle mine garnnøgler. Er snart på vej ud for at købe den lille så jeg kan købe endnu mere garn, og have mine projekter med mig rundt, på en organiseret måde


Sissi Birgitte

Den ultimative garntaske. Bare ordet siger alt. Den er utrolig lækker med masser af plads mange lommer og gemmer til alle de dimse dutter man har samlet sig.
Den er utrolig rummelig. Farven er også lækker.
En fantastisk gave til sig selv eller en man holder af.
Har lige modtaget den her til morgen og glæder mig til at “flytte” ind i den 😊


Julie

Jeg købte denne taske fordi jeg var i gang med at hækle et tæppe, så jeg skulle bruge en der var stor nok til den kunne være deri. Det er en rigtig dejlig taske i rigtig dejlig kvalitet. Jeg er glad for den og min svigerinde får den mindre model i julegave ♥️ Den kan have alt som man skal bruge og mere til.


Lisbeth

Dejligt med en taske til mange forskellige strikkeprojekter, skønt med den gode inddeling til forskelligt tilbehør. Den står altid ved sofaen, så bruger jeg en mindre taske, når jeg skal i byen. Jeg er super glad for tasken. Der kunne måske godt være lidt flere farver at vælge imellem fx. grøn eller rød.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv