Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Unicorn

Super Fine 75% Superwash Merinould, 25% Polyamid

Spar 209 kr. 209 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  75% Uld, 25% Polyamid
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  400 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 40 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 31 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask på maks. 20°C / Brug kun uldvaskemiddel / Må ikke tørretumbles / Må ikke stryges / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiunicorn

Hobbii Unicorn er et dejligt uldgarn i drønlækre nuancer. Vi har fundet det hos en yderst talenfuld garnfarver i Istanbul. Med snart 3 årtiers erfaring i garnbranchen, har hun valgt at gå egne veje med håndfarvede garner. Vi er blæst helt bagover af de smukke farver, og derfor producerer hun nu Unicorn specielt til os.

Hvert fed Hobbii Unicorn er unikt, fordi garnet er håndfarvet. Det giver de skønneste farvespil i garnet, som består af en blanding af udsøgt merinould og polyamid. Unicorn er derfor slidstærkt nok til strømper, men de vidunderlige nuancer er især oplagt at bruge i unikke sjaler, sweaters, eller en funky vest. Giv evt. Unicorn selskab af en tynd tråd silkmohair, og skab en fluffy drøm i de fineste nuancer.

Når garn håndfarves i små portioner ad gangen, vil to nøgler aldrig være ens og farverne varierer mere end almindeligt fra lot til lot. Det en god idé at beregne, hvor meget du skal bruge til dit projekt, inden du starter, så du er sikker på at have nok.

Til større projekter kan vi anbefale at lave et gradvist farveskift, inden dit nøgle slipper op og du starter på et nyt. Helt konkret betyder det, at du bør veksle mellem at strikke/hækle en række med det gamle nøgle og derefter en række med det nye. Gentag nogle gange indtil det gamle nøgle er brugt op. På den måde undgår du en alt for tydelig farveforskel i overgangen mellem de to nøgler håndfarvet garn. 

OBS! Bruger du Solid versionen sammen med Unicorn, er det yderst vigtigt at du følger vaskeanvisningen for den håndfarvede variant: Håndvask ved max. 20 grader og ingen iblødsætning. 

Se her hvilke Unicorn Solid-farver der matcher med Unicorn-varianterne:
01: Solid 01, 14, 18, 19 
02: Solid 12, 15, 19
03: Solid 01, 14, 19
04: Solid 01, 04, 07, 09, 14, 19, 20
05: Solid 04, 10, 12, 17, 25, 26
06: Solid 01, 05, 06, 07, 09
07: Solid 10, 11, 12, 13, 18
08: Solid 02, 03, 15

Vær venligst opmærksom på at farverne i Unicorn kan variere fra Unicorn Solid, da Unicorn er håndfarvet og der derved kan opstå farvevariationer, selv om den helt samme farve er blevet brugt til at farve garnet.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (38)

Natasha

elsker simplhen at strikke med unicorn, der er så blødt og farvespillet er bare helt fantastisk! især hvis man så også tilføjer en ekstra tråd mohair garn.

har indtil nu strikket vesterhavsvanter og Iris pandebånd i farven 02 og en sart rosa mohair tråd, og er nu i gang med et matchene vesterhavstørklæde!c


Jonna

Jeg har strikket med Unicorn og første, men absolut ikke sidste gang. Jeg strikkede det sammen med en hobbii diablo mohair til hhv pandebånd og vinterkrave/halsedisse.
Så bløøøødt og behagelig mod huden.
Har allerede planer om at strikke en ingendikkedarer i netop Unicorn.


Kathrine

Jeg er SÅ glad for de farver! Især den blå, da jeg har en søn😅 man kan umuligt kede sig under bruget af Gerner, for farve kombinationen skifter hele tiden undervejs, og så dufter det skøn af uld ☺️ Elsker elsker elsker!


Malene

Jeg bestilte dette garn i farve 01, 02 og 03, og det er bare så flot! Farverne er lidt vildere end jeg havde forventet, men når de bliver strikket sammen med Kid Silk i lyse nuancer bliver det helt perfekt ✨🙌🏻


Pia

Rigtig lækkert garn både til fine strømper og til lækkert baby og børnetøj. Farverne er super lækre og dejligt afstemte, men stadig med et lille twist der gør dem spændende at se på og strikke med 👍🏼


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv