Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Wheel of Alpaca

Light 80% Polyakryl, 20% Alpaka

Spar 90 kr. 139 kr. 229 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  80% Polyakryl, 20% Alpaka
 • Vægt:
  250 g
 • Løbelængde:
  940 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 24 m x 32 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 20 m x 28 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask på maks. 30°C / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiwheelofalpaca

Farvemulighederne fra akryl møder her blødheden fra alpakagarn for at skabe Wheel of Alpaca, det mest luksuriøse af vores akryl cake-garner.

Wheel of Alpaca er lavet af 80% akryl kombineret med 20% alpaka. Denne blanding vil få akryl-elskere til at forelske sig og vil helt sikkert omvende dem, der ikke allerede er fans. 

Farveovergangene er flydende, hvilket skaber en smuk ombré effekt, der strækker sig helt fra de naturlige jordtoner til de eksplosive og intense farver.

Hvis vores andre graduerede cake-garner virkede lidt udfordrende at arbejde med, er dette smukke garn lidt mere begyndervenligt, da det er en anelse tykkere, hvilket betyder, at du enten kan bruge en 3,5 mm strikkepinde eller en 4,5 mm hæklenål til dine projekter. Wheel of Alpaca byder på 940 meter super blød og fluffy sjov og kan give dig mange hyggelige timer med strikkepindene eller hæklenålen i fuld sving. Én cake er nok til at strikke eller hækle et halstørklæde eller et sjal. Da det er så skønt og blødt, kan du snildt bruge Wheel of Alpaca til at lave enhver form for tøj og skønne tæpper. Derudover er det et fantastisk alternativ til folk, der er overfølsomme for uld.

Hele serien har vores “easy start” mærkat som gør det meget nemmere at finde starten på din nøgle.

Wheel of Alpaca er helt sikkert det tykkere, graduerede cake-garn, vi alle har ventet på.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (4)

HELLE

Jeg har haft et godt øje til dette garn siden det kom frem; nu er jeg endelig igang med første projekt i dette fuldkommen uovertruffent vidunderlige garn 😍
Jeg strikker et stort sjal i tofarvet skyggestrik - farve 01 og farve 02 - de blender fantastisk flot sammen 🥰
Garnet er så overraskende BLØDT og ultra lækkert, at man skulle tro at sammensætningen var 80 procent Alpaka og 20 akryl, istedet for omvendt!
Jeg er FAN!
5 STORE stjerner herfra 🌟


Nanna Marie

FANTASTISK GARN! Jeg købte 1 nøgle af Blooming Spring (14) og hæklede et sjal med pind 5.
Det prikkede lidt igennem mine bukser, da jeg sad og arbejdede med det, men det er stadig virkelig blødt og rart mod huden (sagt af en som er utrolig sensitiv overfor garn/stof som kradser)
Garnet var super lækkert at arbejde med, og jeg har bestilt 2 nøgler mere! Nok det lækreste garn jeg har arbejdet med - sagt af en som foretrækker akryl og alpaka.


Katrine

Vidunderligt garn. Super flot og blødt garn. Frygtede at det ville være endnu et kradsende alpaka garn som jeg tidligere har købt, men her blev jeg meget positivt overrasket. Det er et meget behageligt garn at arbejde med uden at det laver knuder undervejs. Sådan set bare et meget dejligt garn som lever op til alle forventninger


Helle

Dette luksuriøse garn er BARE VIDUNDERLIGT at strikke med. Det er blødt som smør og let som en fjer. Det glider perfekt på strikkepindene , jeg valgte fv 01 og kan kun sige at farverne er perfekte, for mig. Jeg brugte 2 cakes til str L
Jeg vil klart anbefale dette garn🧶
Bestemt ikke sidste gang jeg har købt det🤗


Ditte Gry

Super lækkert garn! Har lavet flere sjaler i det, og de bliver bløde og vamsede. Ville dog virkelig ønske garnet kom i flere farver. Gerne en lilla /grøn kombination, og mørkere farver a la sultan shadow.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv