Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Winter Glow

Light 51% Ny Uld, 49% Polyakryl

Spar 199 kr. 199 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  51% Uld, 49% Polyakryl
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  700 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 22 p
 • Vaskeanvisning:
  Skånevask max. 30ºC / Tåler ikke tørretumbling / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiiwinterglow

En umanérligt smuk uldblanding med en vild dybde i farverne og en helt speciel glød!

Vi får produceret Winter Glow på et italiensk spinderi, som laver farvesammensætninger af en anden verden.

Garnet har en løst spundet struktur med lidt variation i tykkelsen, og er nemt at arbejde med. Mens dit håndarbejde tager form, vil du se lag på lag af skønne farver i et overraskende og fascinerende farvespil.

Den sydamerikanske uld, som er brugt, er både varm og blød. Winter Glow er derfor super velegnet til fx ponchoer, trøjer og cardigans, huer, vanter, tørklæder... alt med betagende farver, som kan peppe ethvert outfit op. Eller brug det til et unikt tæppe; et enkelt nøgle rækker virkelig langt med sine 700 meter.

Vær venligst opmærksom på at garnets tykkelse varierer mellem tynd og tyk, hvilke giver garnet sit helt eget udtryk.


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (53)

Helene

Dejligt garn at strikke af. Jeg har lige strikket en cardigan til mit syvårige barnebarn Sofia. Hun havde selv valgt farven - 07. Jeg tog udgangspunkt i Mulles barnesweater og blot slog 7 masker ekstra op til stolpelukningen med knapper og lavede knaphuller på hver 16. pind. Og lavede lige et par indtagninger til halsen, så de ikke gik så lang op. Den skulle så godt nok strikkes frem og tilbage, men det gik fint. Selve opskriften er med 2 farver, men mit barnebarn ville kun have den ene farve, da den skiftede så flot i lilla/purpur/blå m.v.


Lisbeth

Super skønt garn med flotte farveskift. Jeg var lidt bange for den orange farve i garnet, men den er ikke dominerende og giver bare et gyldent pift. Jeg har strikket et Altenkirchen sjal, hvor jeg brugte nr. 14 og Baby Merino (teal, er udgået) med Diablo (nr 24). Det er blevet et skønt sjal, som jeg bruger meget. Jeg er i gang med et til min datter. Øv, hvor er det ærgerligt at I har fjernet opskriften, for den kunne varieres på et hav af måder.


Marlene

Det var kærlighed ved første øjekast, da jeg så garnet jer på hjemmesiden, men da jeg fik det i hænderne var jeg helt solgt! har købt farve #17 og det er meget flottere i virkeligheden end på billedet. Det er lækkert blødt og elsker den måde det er spundet på, det giver garnet noget karakter. Det har et superflot farveskift.
Jeg er i gang med et sjal af dette og må sige det er en leg at hækle med :)


Sine

Den smukkeste dybe blålilla farve nr.08. Jeg hækler den sammen med diablo midtnight blue. Flot farveresultat. Nem at hækle med, men svært at pille op. Er der nogen som har erfaring med hvordan det er efter at være blevet vasket ? Holder det facon ? Kryber det ? Ellers er yderst glad for garnet. Glæder mig til
min grape-squish-sweater bliver færdig


Line

Jeg er vild med det her garn! Så fedt med det farveskift der er i det!
Jeg er ved at lave en trøje med det, sammen med en lys lilla følgetråd, så super flot og lækker altså! Og det er skønt at arbejde med, giver på ingen måde problemer, glider let på pindene, deler sig ikke eller noget. Anbefalinger her fra! :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv