Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Winter Glow Solid

Light 51% Ny Uld, 49% Polyakryl

Spar 29 kr. 59 kr. 88 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  51% Uld, 49% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  350 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 22 p
 • Vaskeanvisning:
  Skånevask max. 30ºC / Tåler ikke tørretumbling / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiiwinterglowsolid

Winter Glow Solid er det uundværlige supplement til vores omsværmede farveeksplosion af et garn; Hobbii Winter Glow. En umanérligt smuk uldblanding med en vild dybde i farverne og en helt speciel glød. 

Garnet er en-trådet med en relativt løst spundet struktur, der varierer lidt i tykkelse. Den fine blanding af uld og blød akryl er nem at arbejde med og rækker langt. Der er brugt sydamerikansk uld, som er både lun og blød, og blandingen er slidstærk. Winter Glow er derfor super velegnet til fx ponchoer, sweaters og cardigans, huer, vanter, tørklæder... 

Winter Glow Solid produceres på det samme italienske spinderi, der laver de mest utrolige farver til os i Winter Glow. Så farveskalaen i den ensfarvede version er baseret på nuancer, der kan kombineres på kryds og tværs med den farverige variant. Tykkelsen på de to varianter er ens, og kan kombineres i et hav af kreative projekter. Du kunne eksempelvis sætte multifarvede ærmer på en ensfarvet trøje. Er du vild med striber, så prøv at kombinere multi- og ensfarvet Winter Glow. Eller forestil dig, hvor smukt et Fair Isle mønster vil tage sig ud i den multi-farvede Winter Glow på en base af Solid …

Vi har fået Solid versionen opnøglet som en mindre udgave på 100g. Med hele 350 meter pr. nøgle, kommer du langt med ganske få stk. Og lad os lige understrege, at Solid versionen i dén grad kan brillere på egen hånd, uden vilde striber fra sit familiemedlem. De smukke nuancer er formidable i sig selv og kan benyttes til masser af projekter. 

Vær venligst opmærksom på at garnets tykkelse varierer mellem tynd og tyk, hvilke giver garnet sit helt eget udtryk.


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (143)

Henriette

Super lækkert garn at arbejde med. Jeg har sarte hænder og får nemt udslet eller lignende af alle former for garn. Men ikke dette. Det er blødt og lækkert og kradser og klør ikke. Det bliver nok en favorit hos mug. Bestemt ikke sidste gang jeg laver halstørklæde i det.


Desirée

Det er så lækkert et garn, som er ved at blive til en trøje med diablo som følgetråd. Det er en trøje til min datter og hun kommer hver dag for at se hvorlangt jeg er kommet, da hun glæder sig til at gå med trøjen, da hun synes garnet er så skønt.


Hanne

Winter glow solid er klart en af mine ynglingsgarner. Nogle gange strikker jeg trøjer af garnet alene og andre gange bruger jeg diablo som følgetråd. Jeg strikkede en trøje i efteråret 2022, som jeg nærmest har “boet i” siden.


Lykkezina

Har brugt Winther glow til en lækker vintertrøje, med diablo dom følgetråd. og den er bare så blød og lækker. Har købt ind til en i rød også, som er min yndlingsfarve.


Else

Jeg har brugt garnet som bundtråd for at få brugt alle mine Silk Mohair rester då jeg fik en lækker stribet restebluse, jeg har også strikket et lækkert halstørklæde


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv