Skrevet af Madeline fra @ofbooksandhooks

Hvad er en nørkler uden hans/hendes tilbehør, ikke sandt? Mens vi pakker vores perfekte projektposer med garn og lignende, er det vigtigt, at vi kaster et lys på hæklingens glemte helte.

Mit yndlings tilbehør som strikker/hækler:


Betty the Baby Unicorn 

Hvem vil ikke have en enhjørning fyldt med hæklenåle der bare hænger ud? Det vil jeg bestemt, det er helt sikkert. Og denne lille enhjørning er et kæmpe kup til mit hæklehjørne. Det er perfekt til at holde styr på hæklenåle, sakse, kuglepenne, maskemarkører og alt det andet, som dit hjerte begærer.

"Crochet is Hygge” Krus 

Selvom det teknisk set er lavet til kaffe, synes jeg det er for nydeligt at slide på, og derfor lægger jeg bare mine hæklenåle i det. Det bor på mit skrivebord, og jeg elsker, hvor smukt det er, i al sin munterhed. Det er en rigtig god gave til dig selv eller til andre håndarbejdselskere, som har brug for ikke-garn gaver fordi de har så meget allerede.


Skuldertasken til garn 

Denne taske er min nye favorit. Jeg er VILD med den. Den kan rumme min bærbare computer, garn projekter, notesbøger... jeg kunne blive ved! Og oveni det holder de indvendige og ydre lommer alt på sin plads, så jeg aldrig skal sidde og forsøge at vikle garn ud der har filtret sig sammen med mine kuglepenne.


Hæklenål-/strikkepindemåler af KnitPro 

Jeg levede i benægtelse så længe og tænkte, at et almindeligt målebånd var nøjagtigt det samme som en måler. Men venner, en måler er så meget bedre, og denne har det hele. Målefunktion, hæklenålsmåler, OG en lille garnskærer. Åh, og så er det en elefant. Fantastisk.

Nålebeholder - Hobbii

Denne beholder er sådan en simpel ledsager, men den er noget af mit yndlings tilbehør. Jeg mister konstant stoppenåle, og den hjælper mig virkelig med altid at have dem det samme sted og ved hånden.

Mini saks - The Fancy

Hvis du ikke er klar til at gå fuld enhjørning, bør du tjekke mit andet yndlingspar. Disse er så smukke og enkle. Hver gang jeg trækker dem ud af min taske omkring andre kreative mennesker, spørger de mig altid, hvor jeg har dem fra. Hobbii, selvfølgelig!!!

Maskemarkører med clips af Clover

Du kender til maskemarkører, MEN KENDTE DU TIL MASKEMARKØRER MED CLIPS? Undskyld for versalerne, men dette er store nyheder for mig, og jeg elsker, hvordan mit liv har ændret sig, nu hvor jeg faktisk kan markere mine projekter med flere detaljer. Nu behøver jeg ikke længere sidde og stirre på en maskemarkør og tænke "Ok... hvad var det den guldfarvede skulle betyde?"


Fiber Bowl - Copenhagen Fibers 

Hellig elegance, denne garnskål betyder alt. Det øjeblik, jeg fik det, vidste jeg at jeg ville have det på min bogreol når jeg ikke brugte det, men nu er jeg så bange for, at min hund slår den ned. Så den bor på min reol. Hvilket er fint for mig, fordi ÆSTETIKKEN er fantastisk, og jeg vil gerne se på den hver dag.

Garnskåle er virkelig rart tilbehør til både hæklere og strikkere. Men de er et MUST HAVE for kæledyrsejere. Ikke flere garnnøgler, der ruller rundt i hår fra kæledyr! Mirakler kan virkelig ske.


Lågkrukke – Copenhagen Fibers 

Den dejlige søster af Fiber Bowl er denne fine lille nips ting. Kan du gætte, hvor det bor? JEP! På mit skrivebord. Nu må du efterhånden tænke: Hvor stor er pigens skrivebord? Jeg kan bekræfte, at det ikke er stort nok til de 600 håndarbejdsprodukter, der er på det. Men jeg får det til at fungere.

Denne lille krukke holder styr på mine maskemarkører, stoppenåle og alt andet, der flyder omkring. Den er fantastisk til en minimalistisk nørkler (noget jeg ikke er, men jeg nyder den stadig).

Stor opskriftsholder - Hobbii

Hvis du kan lide at udskrive mønstre, men de konstant ender sammenkrøllet, er dette det perfekte tilbehør til dig! Ikke nok med at beholderen passer godt på dine trykte mønstre, men magnet bjælken hjælper dig med at holde øje med, hvor du er i opskriften.

"Yarn is my therapy" Mulepose 

Kække statements er det bedste, synes du ikke? Endnu bedre, når du kan have dem på ude så alle ved, at du er en garnafhængig og stolt af det. Dette er et rigtig godt tilbehør ikke kun til at smide et projekt ned i når du er på vej ud for at møde dine venner, men også til bare almindelig brug.

Hvis du er som mig, vil du bare virkelig nyde at blære dig med dine hobbyer ude i byen.

Digital omgangstæller Deluxe

Jeg har prøvet alle mulige omgangstællere. Plastisk man kan dreje, digitale, apps på min telefon - men jeg har aldrig været så vild med nogen af dem som jeg er med denne. Nej, jeg bærer den ikke omkring min hals, men ja, jeg er konstant fristet til at gøre det.

Det er en virkelig enkel gadget, men har reddet dagen i de projekter, hvor jeg bare ikke stoler på mig selv til at holde styr på omgangene på egen hånd.

Enhjørningsaks - Regnbuefarvet

Jeg er ligeglad med, hvad folk har fortalt dig: smarte sakse klipper bestemt bedre. Og en regnbue-enhjørningssaks er endnu SKARPERE. Værktøj som denne saks skaber lidt ekstra glæde ved at være kreativ og gør det sjovt for mig at tage mine projekter frem. Og jeg er ovenikøbet meget mere tilbøjelig til at hæfte mine ender, når jeg har en nuttet saks ved hånden.


Nå, hvad synes du? Lyder noget tilbehør på denne liste som noget for dig? Har du nogen tilføjelser? Vi vil meget gerne høre fra dig!


Madeline fra @ofbooksandhooks er en nørkler, der elsker at forene sine to lidenskaber: hækling og bøger! Du kan se hendes seneste arbejde på hendes Instagram og finde nogle gratis opskrifter på hendes hjemmeside.