Intet nyt garn uden opskrifter! Derfor har Toni Lipsey (også kendt som TL Yarn Crafts) designet hele 8 smukke opskrifter, som du kan hækle med Happy Place. Kan du heller ikke vente med at gå i gang? Se de 8 opskrifter her!Vi er ELLEVILDE med designs fra TL Yarn Crafts! Kan du heller ikke få nok af Toni Lipseys flotte og elegante hækleopskrifter? Så skal du se med her!

Sammen med Toni har vi udviklet Happy Place, en drøm af et garn i en skøn forening af uld og bomuld. Og der er mere – Toni har nemlig designet 8 helt nye hækleopskrifter, som du kan downloade helt gratis!

Med opskrifterne vil Toni gerne vise dig, hvor alsidigt et garn Happy Place er:

“Jeg har inddraget mange forskellige farver, teknikker og mønstre for at vise, hvor godt Happy Place virker til stort set alle slags projekter. Og så ville jeg også gerne designe en kollektion af favoritter – opskrifter, som kreative garn-elskere vil have lyst til at hækle igen og igen.”

Har du fundet hæklenålen frem? Læs med og find dit næste projekt! I dette blogindlæg har vi fået Toni til at fortælle lidt om de 8 nye opskrifter.Skal denne On The Go taske på din liste over projekter, som du bare MÅ hækle?


1. On The Go – Taske

On The Go tasken er perfekt at have med på farten! Der er masser af plads til garn, projekter og tilbehør. Og så har tasken fået en helt særlig plads i Tonis hjerte:

“Min personlige favorit er On The Go-tasken – jeg har allerede valgt garn til tre tasker mere!”

Projektet er simpelt for den øvede hækler og derfor helt perfekt, hvis du blot har brug for at koble hjernen fra og lade hænderne arbejde. 

Download opskriften her
Disse bakker er et glimrende projekt til begynderen.


2. Tri Color – Bakker

Tri Color bakkerne laves ud fra en simpel rektangel, og de er derfor Tonis bud på en nem opskrift til dig, hvis du ikke har hæklet før:

“Jeg ville starte med Tri Color-bakkerne. Disse er mindre projekter, som giver begynderen en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde med Happy Place garnet. Du kommer til at lege med tre forskellige farver, og samtidig får du den direkte tilfredsstillelse ved at arbejde med et hurtigt projekt.”

Du kommer til at arbejde med trefarvet vævehækling. Og bare rolig, vi lover, at det ikke er så svært, som det lyder! Hop direkte til dette blogindlæg, hvor Toni viser dig, hvordan du gør!

Download opskriften herWaauw! Se lige de fine detaljer på denne cardigan!


3. Fairy Dust – Cardigan

Toni har selvfølgelig også tænkt på dig, der arbejder rutineret med hæklenålen og har brug for en udfordring.

“Vælg Fairy Dust-cardiganen. Dette projekt udfordrer dig til at finde den perfekt farve til at gøre projektet til dit eget. Fairy Dust-cardiganen har små detaljer, som tillader dig at gøre den helt personlig.”

Cardiganen hækles oppefra og ned, og den er en god introduktion til hæklet raglanudformning. Og har du set de flotte trompetærmer med picotkant? Wauw, siger vi bare!

Download opskriften herMasser af flotte, rolige farver og spændende teksturer er hvad du kommer til at arbejde med, hvis du vælger at hækle dette smukke sjal.


4. Open Book – Sjal 

Et andet bud på en opskrift til den erfarne hækleentusiast er dette spændende sjal, der giver masser af mulighed for at skabe lige netop et sjal helt efter dine personlige ønsker.

“Open Book-sjalet bruger en bred farvepalet og giver masser af mulighed for at tilpasse designet, så du får dit drømmesjal.”

Sjalet er konstrueret i en elegant kombination af klassiske oldemorstriber og strukturerede popcornmasker. Sammensæt og leg med lige de farver, du ønsker. Et tip fra Toni er dog at vælge en farve til kanten, som står i kontrast til den øvrige farvepalet.

Er du i tvivl om, hvordan man vælger en harmonisk farvepalet? Læs dette blogindlæg, hvor Toni deler ud af sine bedste tips!

Download opskriften herHvorfor begrænse sig til én farve, når Happy Place Solid og Happy Place Melange byder på så mange flotte af slagsen?


5. Checked Out – Plaid

Er du klar på et lidt større projekt, skal du kaste dig over dette smukke tæppe, der er lavet med tunesisk hækling. Hvis du har fulgt Toni i nogen tid, så ved du, at hun er VILD med tunesisk hækling.

"Tunesisk hækling har aldrig før set så godt ud! Checked Out tæppet kombinerer join-as-you-go sektioner med et tekstureret maskebillede, så du får et farverigt tæppe, som du vil beholde helt for dig selv."

Er du nysgerrig på tunesisk hækling? Lad Toni overbevise dig om, hvorfor du skal kaste dig over det smukke håndværk. Få hendes 7 bedste grunde i dette blogindlæg.

Download opskriften herLad denne beanie blive din faste følgesvend.


6. Serene Stripes - Beanie

Her kommer endnu en opskrift med tunesisk hækling! Har du ikke prøvet teknikken før, er denne beanie med trefarvede striber og en tekstureret kant et godt projekt at starte med. Toni håber, at huen vil blive din nye favorit.

 "Denne Serene Stripes beanie er designet til alle sæsoner og færdighedsniveauer, og den bliver hurtigt en klassiker i den casuelle garderobe."

Projektet er desuden en god introduktion til tunesisk hækling, da du kommer til at lære det mest grundlæggende i opskriften. Yay!

Download opskriften herÅhh, denne super bløde pude er et must på sofaen dette efterår!


7. Squish - Pude

Som du nok har gættet, er denne Squish pude utrolig squishy! Så hvis du elsker at krybe sammen på sofaen med en spændende bog, er det den helt rigtige pude til at understøtte alverdens mulige – og umulige! – læsestillinger.

"Squish puden laves med color blocking og teksturerede masker, og så er den en perfekt følgesvend til maratonlæsninger og lure midt på dagen. Lav din egen ved at hækle rundt og fyld den efter, hvor blød eller fast du ønsker den."

Download opskriften herChilly er et langt halstørklæde med sjove pomponer i enderne.


8. Chilly - Pom Halstørklæde

Udtryk dig med et halstørklæde i dine yndlingsfarver. 

"Ræk ud efter Chilly Pom halstørklædet, når efteråret banker på. Dette ekstra lange halstørklæde får flair fra dets geometriske farveplaceringer og nuttede pomponer lavet af restegarn."

Download opskriften her


Se alle opskrifterne og find dit Happy Place her