Vi er ikke alle ens, og det behøver vores kurve selvfølgelig heller ikke at være. I denne del viser jeg dig fem forskellige måder, du kan pifte din kurv op på, så den ender med at blive lige præcis, som du vil have den.Jubiii, nu er du helt færdig med din kurv! Synes du, at den mangler den sidste finish, eller har du lyst til at pifte den lidt op, så er der et væld af muligheder for det.


Handmade-label

En klassisk måde at runde sit færdige projekt af på er ved at tilføje et “Handmade”-label. Det er en oplagt måde til at vise verden, at du har skabt denne kurv med dine egne to hænder.

Handmade-mærker kommer i mange slags materialer, såsom stof, PU læder og endda træ, og kan fæstnes på flere forskellige måder.


Læder-/PU læder-rem

Kunne du tænke dig et lidt mere rustik udtryk, er en rem vejen frem. Der kan både bruges PU læder eller ægte læder og begge dele kommer i flere farver. 

Remmen kan monteres som et dekorativt udtryk eller som håndtag. Det kan give vidt forskellige udtryk alt efter farve og monteringsmetode og er helt op til din præference.


Knapper

Er du mere til det romantiske, så kan jeg anbefale nogle af vores flotte bling-knapper. Det giver et flot finish og er en smuk måde at afrunde sit projekt.


Farveskift

Har du fået mod på flere kurve, kan du også spice dem lidt op med flotte farveskift. Hvordan du placerer farveskiftet, kan gøre en store forskel i udtrykket, så vær ikke bange for at lege lidt med det.


Rester

Reste-looket er meget in for tiden, og en kurv er en oplagt måde at få brugt nogle af sine garn-rester. Du behøver ikke at holde dig til den samme kvalitet. Det giver et fedt udtryk, hvis du mikser kvaliteterne i løbet af kurven - og det gør det nemmere at få brugt selv de mindste rester.


Jeg håber, du har nydt din tur ud i hæklingens verden og fået lyst til at kaste dig ud i andre spændende projekter.