Influencer og opskriftsdesigner TL Yarn Craft står bag Happy Place, der er et helt nyt Hobbii-garn i en skøn og blød blanding af uld og bomuld. Lyder det som noget for dig? Så skal du læse med her!Grib godt fat om hæklenålen, for her kommer der en nyhed, der meget vel vil få dit garnglade hjerte til at banke …

Hobbii har netop lanceret et helt nyt garn i samarbejde med en skøn designer. Og det er ikke hvem som helst, der står bag den bløde nyhed. Vi er nemlig teamet op med den talentfulde influencer Toni Lipsey, som du måske bedre kender som TL Yarn Crafts. Ja, du læste helt rigtigt – og DU kan få fingrene i garnet! 👀 

Det nye garn hedder Happy Place (smugkig her), og det vil tage dig til det der særlige tilflugtssted, der er dit helt eget kreative og magiske rum. Happy Place er det garn, du griber ud efter, når du har brug for en pause fra dagens stress og jag.Det er et naturligt, luksuriøst og åndbart garn lavet af et skønt mix af 50% superwash uld og 50% bomuld. Det kommer i en meleret såvel som en ensfarvet version med navnene Happy Place Melange og Happy Place Solid. Og der er altså masser af grunde til at forelske sig i Happy Place, hvis du spørger den glade influencer, der omtaler sig selv som en ægte garnsnob.

“Happy Place er et alsidigt og indbydende garn, der tager dig til dit perfekte hækle- eller strikkeparadis. Min yndlingsting ved Happy Place er, hvor godt det matcher til nærmest ethvert projekt. Det store udvalg i farvepaletten, den alsidige tykkelse, den indbydende blanding af fibre - der er bare så meget at elske ved det her garn!”

Find garnet her


TL Yarn Crafts
Amerikanske Toni Lipsey (aka TL Yarn Crafts) er kendt for sin varmhjertede, sprudlende og legende tilgang til hækling. Hun begyndte at blogge om hækling i 2013, og derfra har hendes hækleeventyr for alvor taget fart. I dag er hun kendt for sine letforståelige hækleopskrifter til hæklere på alle niveauer, ligesom at hun ivrigt deler ud af sin viden, erfaring og yndlingsprodukter på YouTube og Instagram. Hun er en kæmpe inspiration for mange - hæklere, strikkere såvel som andre kreative.


Vil du læse mere om Toni? Mød hende her.


Den perfekte palet til efterår og vinter

Happy Place kommer i en smuk farvepalet, der blander rige, stemningsfulde og mættede farver med enkelte lyse pangfarver.

De varme farver og nuancer emmer alle af efterårs- og vinterhygge i en hytte langt ude i skoven. Forestil dig at sidde i sofaen med en kop kakao, Happy Place og et smukt efterårslandskab udenfor!
Farverne i paletten kan kombineres på utallige måder, hvad enten du er til rolige jordtoner eller et mere farverigt udtryk i dine projekter. Det har været vigtigt for Toni at skabe en bred farvepalette, der giver masser af muligheder til forskellige personligheder og stemninger, som hun udtrykker det:

“Happy Place betyder noget forskelligt for forskellige kreative. De varierende nuancer på farvepaletten giver mulighed for at mixe og matche for at skabe den helt perfekte stemning til dit nuværende projekt. Uanset om dit Happy Place er levende og farverigt, omskifteligt, neutralt eller et sted derimellem, er der masser af muligheder for at bygge den perfekte farvepalet. Gå med dine gamle, trofaste farver eller udvid din comfort zone med en nuance, du normalt ikke ville vælge.”


Det skal du vide om Happy Place
#hobbiihappyplace

  • Fiber: 50% bomuld, 50% uld.
  • Certificeret med OEKO-TEX® STANDARD 100.
  • 250 meter / 100 g.
  • Garnkategori: Light (3) / DK / Light Worsted.
  • Hæklefasthed: 20 masker x 27 rækker.
  • Strikkefasthed: 16 masker x 19 rækker.
  • Kommer i 20 farver i en meleret og en ensfarvet udgave.
  • Dit færdige projekt med Happy Place skal vaskes i vaskemaskinen ved 40°C. Derefter skal det lufttørre fladt på et håndklæde.

Er du klar til at finde dit Happy Place? Køb det her.


Happy Place består af en farvepalet med 20 melerede farver (Happy Place Melange) kombineret med tilsvarende ensfarvede versioner (Happy Place Solid). 
Da bomulden i garnet ikke tager imod indfarvningen, får garnet et meleret udtryk. Toni opfordrer til, at du leger med Solid og Melange for at skabe den helt rigtige stemning:

“Du kan ændre stemningen i dine projekter ved at bruge udelukkende ensfarvet, udelukkende meleret eller kombinere de to for at få en glædelig overraskelse!”

Det melerede garn er perfekt til at tilføje personlighed til simple masker og mønstre, mens det ensfarvede er skønt til at arbejde med farver og mønstre med tekstur.


Tag et kig på de to garner:

Happy Place Solid >>

Happy Place Melange >>
8 nye hækleopskrifter

Happy Place er et alsidigt garn, som du kan bruge i utallige projekter.

“Det er ideelt til så mange projekter - amigurumi, tøj, babytøj, interiør og accessories. Jeg ville gerne lave et garn, som kreative skabere både kan gribe ud efter, når de har et bestemt projekt i tankerne, og når de blot leder efter inspiration.”

Men altså, intet garn uden opskrifter! Så Toni har selvfølgelig været så sød at designe hele 8 nye hækleopskrifter, som du kan kaste dig over med Happy Place!

Læs mere om opskrifterne her >>