Er bløde gaver også noget af det bedste, du kan forestille dig? Så skal du deltage i vores faste Hobbii Giveaways, hvor du kan vinde skønne præmier (... ja, du har gættet det, det er garn!).


Her hos Hobbii elsker vi giveaways næsten lige så meget, som vi elsker garn! Og vi kan slet ikke lade være med at forkæle vores kreative garn-venner med skønne præmier.

Derfor har vi en række faste konkurrencer, som vi løbende finder heldige vindere til. I dette blogindlæg kan du få et overblik over vores giveaways.

Vil du se, hvem der har vundet vores seneste giveaways? Vi offentliggør vinderne HER.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vind et gavekort

Har du allerede spottet det helt rigtige garn til dit næste projekt, så vil du elske denne giveaway!

Når du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, er du nemlig automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr., som du kan bruge på lige det, du har lyst til på vores webshop.

Udover muligheden for at vinde en skøn garn-præmie får du som modtager af vores nyhedsbrev skarpe tilbud på garn og tilbehør samt masser af inspiration til dit næste hækle- eller strikkeprojekt. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke.

Vi finder en heldig vinder af konkurrencen på den første hverdag i hver måned. Vinderen bliver kontaktet direkte.

Tilmeld dig her og vær med i konkurrencen ➔

Del en #HobbiiUnboxing video

Ahh! Der er ikke noget som følelsen, når man modtager sin pakke med garn!

Men inden du flår pakken op af ren og skær spænding, så vent lige et øjeblik. Du har nemlig mulighed for at vinde endnu mere garn!

Deltag i i vores #HobbiiUnboxing-konkurrence ved at dele en video eller et billede på Instagram eller Facebook, hvor du pakker dit garn og tilbehør ud. Husk at benytte hashtagget #HobbiiUnboxing.

Vær gerne kreativ og tænk ud af boksen, når du skal filme din video eller tage dit billede. Vi sætter stor pris på både humor og kreativitet, når vi skal vælge en vinder.

Og hvad kan du så vinde? Den heldige vinder modtager en gavekode til hele 25 nøgler Friends Cotton 8/4. Forestil dig alle de skønne projekter, du kan kaste dig ud i med det skønne bomuldsgarn!

Vi trækker en vinder af konkurrencen på den første hverdag i hver måned. Vinderen bliver kontaktet direkte.


👆 Tag os med, når du pakker din pakke fra Hobbii ud. Del en video eller et billede med os på Facebook eller Instagram under hashtagget #HobbiiUnboxing.

Skriv en anmeldelse

Har du et yndlings Hobbii-garn? Eller en opskrift, som du bare MÅ fortælle andre om?

Skriv en anmeldelse på vores website og vær med i en giveaway om 10 nøgler Friends Cotton 8/4. Du er selvfølgelig velkommen til at anmelde så mange af vores produkter og opskrifter, som du vil (og øge dine chancer for at vinde). Vi tager imod dine ord med kyshånd!

Vi finder en vinder af konkurrencen på den første hverdag hver anden måned. Vinderen bliver kontaktet direkte.

Hold også øje med andre konkurrencer

Foruden de ovenstående giveaways holder vi også løbende endnu flere konkurrencer på vores sociale medier, i Hobbii Bingo og Hobbii Live Shopping.

Så følg godt med, hvis du ikke vil gå glip af lækre, bløde præmier.

Gå til Facebook her ➔

Gå til Instagram her ➔

Her offentliggør vi vinderne

Vi kontakter altid vinderne af vores giveaways direkte, men vi har også en side, hvor du løbende kan holde øje med udtrækningen af vindere i vores giveaways.

Se vinderne af vores giveaways her ➔