Lær at lave søde og super nemme pomponer med vores trin for trin-guide til at bruge en Pompon Maker.Er du klar til at tilføre dine hækle- og strikkeprojekter til ekstra finurlighed? Pomponer er den perfekte måde at give ethvert projekt lidt ekstra farve og humør.

Og den bedste del? De er utroligt nemme at lave! I denne guide viser vi dig, hvordan du laver fluffy pomponer – du skal blot bruge lidt garn og vores smarte Hoop Pompon Maker. Lad os komme i gang med dette lille DIY projekt!


Det skal du bruge

Du har ikke brug for særligt mange ting for at komme i gang med at lave dine egne pomponer.


Trin 1: Forbered dine materialer

Find dit garn frem og vælg de farver, du vil lave dine pomponer med. Der findes fire forskellige størrelser i vores Hoop Pompon Maker Set, så du kan lave både større og mindre pomponer. Vælg den størrelser, der passer bedst til dit projekt.
Trin 2: Åbn pompon-redskabet

Start med at finde to ringe i den samme farve frem. Du kan løsne spænderne, hvis det er nødvendigt. Placer de to ringe ovenpå hinanden, så de låser korrekt. Det sker, når spændet på hver af ringene er ud for hinanden og de forhøjede prikker på den ene ring passer perfekt ned i hullerne i den anden.


Trin 3: Vikl garnet omkring

Nu kan du begynde at vikle garnet omkring de to halvdele af pompon-redskabet. Ungå at vikle garnet for stramt. Jo mere garn du vikler rundt, jo mere fyldig vil din pompon blive. Leg med at mikse og matche farver for at få et levende og multifarvet udtryk!
Trin 4: Luk pompon-redskabet

Når du har viklet garnet rundt i den tykkelse, du ønsker, kan du lukke pompon-redskabet. Det gør du ved at samle de to halvdele og lukke spænderne. Vær opmærksom på at garnet bliver, hvor det skal.
Trin 5: Klip garnet

Find en skarp saks frem og klip garnet langs kanten af din Pompom Maker. Vær sikker på at klippe igennem alle lag af garn.
Trin 6: Bind en knude

Tag et kort stykke garn og indsæt det mellem de to halvdele af pompon-redskabet. Bind en knude og stram godt til.


Trin 7: Åbn pompon-redskabet igen

Træk forsigtigt de to dele i pompon-redskabet fra hinanden for at tage din pompon ud. Ryst den lidt for at gøre den mere fluffy og give den form.


Trin 8: Trim og form din pompon

Brug en saks til at trimme ujævnheder og fjerne overskydende garn fra din pompon. Nu får din pompon et fint og ensartet udtryk. Vær ikke bange for at udfolde dig kreative med forskellige former og størrelser!
Trin 9: Sæt din pompon fast på dit projekt

Nu hvor din pompon er klar, kan du sætte den fast på dit hækle- eller strikkeprojekt ved at sy eller binde den fast. 

Et voila! Det var det – en simpel og sjov måde at lave pomponer med garn! Med vores Hoop Pompom Maker kan du lave uendelige pomponer med restegarn. Køb en Hoop Pompom Maker her.

De håndlavede pomponer vil med sikkerhed tilføje et dekorativt og nuttet final touch til ethvert projekt. Prøv at lave pomponer til dine hæklede og strikkede puder, tæpper og tørklæder, eller kast dig over dekorationer til hjemmet eller accessories med pomponer. Vær kreativ og brug din fantasi og lav masser af farverige pomponer (vi kan også anbefale at lave dem med børn!).1. Lav en DIY hårbøjle med pomponer og få et farverigt outfit! 2. Pynt dit hjem op med fine pomponer. 3. Denne Kawaii Ice Cream Pude med pomponer er bare SÅ nuttet! 4. Forkæl familiens mindste med denne Triple Pompon - Hue til børn.