Har du opgivet at mestre den magiske ring? Så skal du prøve denne metode, der fungerer udmærket som et alternativ til den drilske ring. Følg vores billedguide her.


Har du kæmpet forgæves med utallige magiske ringe og er endt med at fordømme den besværlige cirkel til evig tid?

Den magiske ring kan være tricky at udføre. Heldigvis behøver den ikke afholde dig fra at hækle projekter, hvor du skal starte med et centrum og derefter hækle rundt.

Der er nemlig et alternativ til den magiske ring! Er det ikke fantastisk? Metoden går ud på at hækle fire luftmasker, som samles med en kædemaske til en ring. Og så simpelt er det!

Den alternative metode fungerer udmærket til at hækle kurve og tasker, men det er ikke sikkert, at du kan bruge den til at hækle amigurumi og bamser, da det kan være svært at få hullet mellem maskerne til at lukke fuldstændigt (og bamsen skulle jo nødigt tabe sit fyld).

Er det tid til at give den magiske ring en chance til? Lær teknikken her (bare rolig, vi guider dig trin for trin med både video- og billedguide).

Sådan laver du et alternativ til den magiske ring

  1. Slå 4 luftmasker op.
  2. Forbind de 4 luftmasker med 1 kædemaske i den første luftmaske.
  3. Lav det ønskede antal fastmasker direkte i den cirkel, de fire luftmasker laver.

Du har nu starten på en cirkel helt uden en magisk ring! Hurra!

Følg billedguiden herunder:


Eller prøv dette! Du kan også nøjes med 2 luftmasker, hvis du vil sørge for, at hullet bliver endnu mindre. Lav derefter det ønskede antal fastmasker i den 2. maske fra nålen. Denne metode kræver dog lidt ekstra fingersnilde.