Skrevet af Madeline fra @ofbooksandhooks


Der kommer en tid i enhver nørklers liv, hvor vi indser: denne tilfældige håndtaske fungerer bare ikke til mit garn.

Nogle mennesker tror måske, at en taske, der er lavet specielt til at opbevare kreative projekter, er en unødvendig luksus... Men de har tydeligvis heller aldrig haft den raserifremkaldende oplevelse at opdage at garnet er filtret sammen i et halvfærdigt projekt, og som på mystisk vis er sket i løbet af de fem minutter det tog dig at gå fra bilen til din dør.

Men jeg forstår dig. Og derfor har jeg arbejdet hårdt sammen med Hobbii for at skrive den ultimative guide til projekttasker, så du kan finde ud af, hvilken der passer til netop dine behov.


Skuldertasken til garn

De vigtigste fordele:

 • Skulderstropper og håndtag i læder
 • Smuk lærredsstruktur
 • Masser af indvendige rum til at forhindre, at tingene filtrer sammen
 • Udvendige lommer med let adgang
 • Dyb nok til at rumme computere, opskriftsholdere og meget mere!


Denne taske får folk til at stoppe op. Det er af en lækker kvalitet, og farven er meget smuk (terrakotta). Alt ved denne garntaske skriger luksus.

En af de bedste ting ved denne tasker er at der er plads til min bærbare computer. Min bærbare computer kan aldrig være i en taske, fordi den er 15 ”. Men ved et nyligt cafébesøg kunne jeg pakke min bærbare computer, min notesbog, hæklenåle, kuglepenne, 2 garnprojekter, min oplader, mine hovedtelefoner og min pung. Takket være den skønne indre struktur var der ikke noget der blev sammenfiltret.

Skulderstroppen på tværs af kroppen giver også en virkelig behagelig pasform. Jeg bor i en by, så jeg går konstant (kører aldrig). Så hvis jeg bærer en taske, skal den være behagelig og hjælpe med at fordele vægten. Denne her lever op til det fuldt ud!Den ultimative garntaske

De vigtigste fordele:

 • Stor kapacitet, ideel til rejser
 • Flere muligheder for stroppen, både lang og kort
 • Lækker indretning


Hvis du leder efter en mellemting imellem en garnspand og en duffle bag, er du på rette spor. Det øjeblik, denne taske ankom, vendte jeg mig om til min partner og sagde "dette er den PERFEKTE weekend-projekttaske."

Hvorfor? Fordi enhver håndarbejdsnørd ved, hvor svært det er at medbringe kun et projekt, og enhver bogorm ved, at det er umuligt at medbringe kun en bog. Selv når du ved, at det er fysisk umuligt at afslutte mere end én i løbet af en weekend.

Denne taske er fantastisk rummelig og udmærker sig ved ikke blot at kunne rumme dine garnprojekter, men også alt andet, du måtte have brug for til en dag ude eller en weekendtur. Smid et par drinks ned i den og tag den med til stranden. Du kan takke mig senere.Garn rygsækken

De vigtigste fordele:

 • Opbevaring af bærbar computer
 • Fremragende indre lommer til at holde orden på tingene
 • Elegant design til professionel eller afslappet brug
 • Indretning i kvalitetslærred


Jeg bruger allerede denne taske hver dag. Den passer perfekt til min bærbare computer og har masser af plads til mine projekter, bøger, kuglepenne, hæklenåle og alt andet, jeg har brug for (fx i disse dage, håndsprit). På trods af hvor meget jeg kan fylde i denne rygsæk, er den virkelig slank og elegant. Den ser overhovedet ikke klodset ud.

Den er også utroligt holdbar, så jeg skal ikke bekymre mig om hvor vidt de ting, jeg har i den, er for tunge, ligesom jeg ville gøre gøre med en billigere taske.

Og sidst men ikke mindst er en af mine yndlingssider ved denne rygsæk, at den har gode indre lommer, samtidigt med et enkelt og elegant ydre. Jeg kan tage den med på arbejde, til en weekend-picnic eller bare på indkøb.Organizer Bag - XL

De vigtigste fordele:

 • Ikke for stor, ikke for lille
 • Perfekt til at opbevare tilbehør som målere eller andre ting der fylder
 • Blødt læderfinish


Lad ikke denne taskes enkelhed narre dig. Størrelsen er den perfekte mellemvej mellem en hel projekttaske og en lille penalhus-type taske.

Det gode ved denne taske er, at den er stor nok til faktisk at rumme noget af det større tilbehør, som vi har brug for at tage med os. Jeg kan få plads til alle mine hæklenåle, min pindemåler, mine målebånd, mine omgangstællere, min saks og mere til. Og der er stadig masser af plads tilbage.

Det er en skøn taske til, hvis du leder efter noget til at holde styr på alt dit håndarbejdsgrej, men du samtidig bruger en almindelig dagligdagstaske til resten.Projekttasken til garn

De vigtigste fordele:

 • Let og holdbar
 • Store ydre lommer, særligt til strikkere
 • Åben for oven med mulighed for at lukke den med lynlås
 • Lang strop over skulderen


Dette er den perfekte basismodel, hvis du leder efter din første projekttaske. Den er holdbar, har tonsvis af lommer (de udvendige lommer er ideelle til strikkepinde) og den er ikke for prangende.

Jeg elsker denne taske i den mørkeblå farve, fordi jeg ikke behøver at bekymre mig for meget om at sætte den på græsset, når jeg er i parken eller kaste den i bilen. De mange stropper gør det nemt at smide over skulderen og tage afsted eller slæbe rundt på den.

Denne taske er perfekt til enhver, der har brug for det maksimale antal lommer for at føle sig lykkelig og organiseret. Der er en plads til alt i denne taske. Sørg for at udnytte hver eneste lomme!


Uanset hvilken taske du vælger, vil du bestemt glæde dig over at have en perfekt ledsager til dine projekter. Der er ikke noget som at have en speciel taske eller rygsæk, der er designet med dine håndarbejdsrelaterede behov i tankerne. Og disse tasker kan stå inde for alt det!

Fortæl os, hvilken taske du vælger!

Madeline fra @ofbooksandhooks er en nørkler, der elsker at forene sine to lidenskaber: hækling og bøger! Du kan se hendes seneste arbejde på hendes Instagram og finde nogle gratis opskrifter på hendes hjemmeside.

 

SPAR 25%

Den Ultimative Garntaske - Hobbii

Tasken over alle garntasker!

369 kr  495 kr