Hæklede punge - Vi er vilde med dem

Vi elsker at kunne hækle brugbare ting, og der må vi erkende at hæklede punge bare er et sikkert hit. Det er et forholdsvis nemt og hurtigt projekt, og kan bruges til alt fra pung til hæklenåle, kosmetik, solbriller, eller penalhus og meget mere. Udover at være perfekte til eget brug, så er de lige så elsket af vennerne og veninderne, og er en oplagt gaveidé ❤️

Simpelt og enkelt design

Vores yndlings-punge er hæklet i et fantastisk enkelt og smukt design, med skiftevis fastmasker og dybe fastmasker. Det giver et flot tæt, vævet look. De er hæklet i vores Rainbow Cotton 8/4 dobbelt tråd og som en lille detalje er der monteret et lille stykke lædersnor i lynlåsen.

Der findes opskrift på 2 størrelser. Den lille måler ca. 19,5 cm x 9 cm og egner sig super godt til hæklenåle, penalhus osv. 

Find opskriften på den lille pung i ensfarvet her

Den store måler ca. 23 x 14 cm og er perfekt som bl.a. kosmetikpung eller som clutch til når du skal til fest.

Find opskriften på kosmetikpungen her


Samme opskrift - flere designs

Pungene har vi hæklet i flere forskellige designs. En af dem vi personligt syntes er helt fantastiske er pungen der er hæklet tone i tone. Den er hæklet i 4 forskellige farver, og ser ud som om farverne toner ud i hinanden og bliver lysere og lysere. Det er virkelig smukt. Opskriften indeholder en vejledning til tone i tone teknikken. 

Opskriften på lille pung - Tone i tone finder du her

Samt kosmetikpung - Tone i tone her

Design dine egne punge

Design din egen pung ved at vælge dine yndlingsfarver, eller miks dem på kryds og tværs og skab skønne farvesammensætninger. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser. Sæt prikken over iét med en lille lædersnor som detalje, og evt. med træperler som vedhæng. 

Tutorial til montering af lynlås

Rigtig mange har efterlyst en lille vejledning til, hvordan man nemmest monterer lynlåsen med nål og tråd. Det har vi selvfølgelig lavet en lille video tutorial på, som du kan se her. Vi håber den vil hjælpe jer 😊

Vi anbefaler at man investerer i Clovers Wonderclips som er helt fantastiske til dette projekt. De bruges til at holde lynlåsen på plads med når man skal sy den i, og er en kæmpe stor hjælp.


Tak fordi du læste med ❤️


Glade garnhilsener

Lene og Tine, Hobbii Design


Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Bomuld

18 kr.
Spar 30%