Følg Katies ugentlige guide til #AprèsSkiMAL med trin for trin-videoer til både hækle- og strikkeopskriften. Vi opdaterer hver torsdag!



Velkommen til Katies #AprèsSkiMAL-guide! Uanset om du strikker eller hækler, er dette blogindlæg dit go-to sted for at få instruktioner og hjælp fra Katie hver uge. I løbet af 7 uger vil Katie guide dig igennem hver del af opskriften og hjælpe dig med at hækle eller strikke en farverig og hyggelig vintersweater.

Hver torsdag kommer den næste del af opskriften, og i dette blogindlæg kan du finde trin for trin-videoer fra Katie. Følg med i dit eget tempo, nyd farvespillet og strukturen i den smukke sweater, og vend tilbage hver uge for at få tips og tricks til næste del af opskriften!

Tip! 😉 Vi anbefaler at have din opskrift ved hånden, mens du ser videoerne. Du kan vælge danske undertekster og justere afspilningshastigheden i videoindstillingerne i afspilningsvinduet. ⚙️


Hop direkte til den næste del af opskriften 👇

Hækleopskriften: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7

Strikkeopskriften: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7


Vil du være med? Det er ikke for sent 💕

Få dit hækle- eller strikkekit HER.


Få overblikket her


Del 1 – Hækling

Opdateret d. 5. september 2024.



I den første del af hækleopskriften introducerer Katie dig for de grundlæggende masker, som danner grundlaget for sweaterens krop, nemlig fastmasker og stangmasker. Glæd dig til en legende blanding af farver og strukturer lige fra starten! 🌈 Katies trin for trin-videoguide hjælper dig med nemt at mestre teknikkerne. Vi ses her igen næste torsdag! <3

Download opskriften her ➜


Del 1 – Strik

Opdateret d. 5. september 2024.



I første del af strikkeopskriften skal vi starte med sweaterens krop. Vi starter med retstrik og glatstrik – og frygt ej, Katie guider dig gennem både farveskift og strikketeknikker i denne videoguide. 👩‍🏫 Vi ses næste torsdag til del 2!

Download opskriften her ➜


Del 2 – Hækling

Opdateret d. 12. september 2024.



I den anden del af hækleopskriften introducerer Katie nye masker for at tilføje dybde og tekstur til sweateren med et murstensmønster. 🧱🧶Se videoen for at få en tydelig trin for trin-vejledning og kom tilbage næste torsdag til den næste del!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 2 – Strik

Opdateret d. 12. september 2024.



Del 2 af strikkeopskriften bygger på fundamentet fra sidste uge med nye teknikker til farveskift. Det er tid til at tilføje endnu mere tekstur til sweaterens krop for at få det helt rigtige Après-ski-udtryk. 🎿 Følg Katies guide i videoen – og så ses vi næste torsdag!

Download den opdaterede opskrift her ➜

Del 3 – Hækling

Opdateret d. 19. september 2024.



I del 3 af hækleopskriften er det blevet tid til at dykke ned i nye, spændende farveskift. 🎨 Du skal nemlig skabe lidt ekstra tekstur med istapper og bobler. Men du kan være helt rolig – Katie guider dig selvfølgelig sikkert videre med din unikke sweater. Ha’ det godt, indtil vi ses i næste uge!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 3 – Strik

Opdateret d. 19. september 2024.



I denne uge er der fokus på at strikke skønne, vinterlige detaljer til din #AprèsSkiMAL sweater. I del 3 bliver du introduceret for flere farveskift og teksturer – du skal nu strikke istapper og bobler! ❄️ Katie guider dig som altid gennem den spændende opskrift. Og ved du, hvad der også er spændende? Der er en helt ny del klar til dig allerede om 7 dage igen. Vi ses! 👋

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 4 – Hækling

Opdateret d. 26. september 2024.


I denne uge rammer vi del 4! Hold da fast, hvor tiden flyver afsted, når man har det sjovt, hva’? I del 4 af hækleopskriften skal vi gøre kroppen færdig med en sektion med striber, før vi kaster os over halsåbningen. Som altid giver Katie et par gode tips med på vejen – se videoen herover. Vi ses igen i næste uge 😉

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 4 – Strik

Opdateret d. 26. september 2024.


Så blev det tid til del 4 af strikkeopskriften, hvor det er blevet tid til at færdiggøre kroppen med en sektion med striber og formning af halsen. Læn dig tilbage og lad Katie guide dig igennem opskriften. ☕ God fornøjelse og på gensyn på næste torsdag.

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 5 – Hækling

Opdateret d. 3. oktober 2024.


Velkommen tilbage 🫶 Endelig blev det torsdag igen, og i dag er det blevet tid til at tage hul på del 5 af hækleopskriften, hvor vi med rib og vævehækling skal starte på ærmerne. Se Katies guide i videoen ovenfor. God fornøjelse – vi ses til del 6 om en uge!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 5 – Strik

Opdateret d. 3. oktober 2024.


Så er del 5 af strikkeopskriften landet! 🥳 I dag skal vi begynde på ærmerne med rib og perlestrik, der begge giver en skøn tekstur til sweateren. Følg Katies trin for trin-vejledning i videoen ovenfor. Vi vender tilbage med del 6 næste torsdag!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 6 – Hækling

Opdateret d. 10. oktober 2024.


Er du klar til del 6 af hækleopskriften? Det er tid til at pifte ærmerne op med tofarvede striber! Lad Katie guide dig – og så ses vi om kun en uge til den ALLERSIDSTE del! 🙈

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 6 – Strik

Opdateret d. 10. oktober 2024.


I del 6 af strikkeopskriften skal du strikke striber i to farver på ærmerne. Det er med til at give sweateren et skønt og festligt udtryk! Katie guider dig som altid og sørger for, at du kommer godt på vej mod den SIDSTE del på torsdag. 🥲 Vi ses!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Del 7 – Hækling

Opdateret d. 17. oktober 2024.


Syvende og sidste del af hækleopskriften er nu klar til dig. I del 7 er det tid til at sætte alle stykkerne sammen, tilføje valgfri udsmykning og færdiggøre halsen. Læn dig tilbage, og lad Katie guide dig i mål. 🏁 Kæmpe tillykke med din færdige sweater – hvor er du sej!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Psst! Vil du vinde et gavekort på 600 kr.? Del et billede eller en reel af dit færdige projekt på Instagram eller Facebook senest d. 17. november 2024 kl. 23.59 (CET). Husk at tagge @hobbii.dk og @katiejonesknit og hashtagge #AprèsSkiMAL, så vi kan finde dit billede 🫶Vi trækker 5 vindere mandag d. 18. november 2024. Vær opmærksom på, at billeder og videoer delt på din story ikke er med i konkurrencen – dit bidrag skal være i dit feed.


Del 7 – Strik

Opdateret d. 17. oktober 2024.


Finaledagen er kommet! I del 7 af strikkeopskriften skal du sætte alle delene sammen, gøre halsen færdig og tilføje valgfri udsmykning til din smukke sweater. 😍 Følg Katies guide i videoen ovenfor. Kæmpe tillykke med din fine sweater – det er godt gået!!

Download den opdaterede opskrift her ➜


Psst! Vil du vinde et gavekort på 600 kr.?
Del et billede eller en reel af dit færdige projekt på Instagram eller Facebook senest d. 17. november 2024 kl. 23.59 (CET). Husk at tagge @hobbii.dk og @katiejonesknit og hashtagge #AprèsSkiMAL, så vi kan finde dit billede 🫶Vi trækker 5 vindere mandag d. 18. november 2024. Vær opmærksom på, at billeder og videoer delt på din story ikke er med i konkurrencen – dit bidrag skal være i dit feed.


Vi håber, du havde en fest – det havde vi i hvert fald! ❤️

Tusind tak for, at du var med på dette hyggelige, dejlige, skøre og finurlige eventyr!

Kæmpe knus fra 

Katie & Hobbii