Friends

Friends Extra Fine Merino

Fine 100% Uld

Spar 49 kr. 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  December udsalg
 • Brand:
  Friends
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 - 4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 20 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifriendsextrafinemerino

Hvis du ikke vil tage til takke med andet end den blødeste merino uld, så vil du helt sikkert elske at arbejde med vores Friends Extra Fine Merino.

Merino uld er en skøn fiber, som holder dig varm, hjælper dig med at regulere din kropstemperatur i vintermånederne og som ikke kradser. Det betyder naturligvis, at det også kan bæres af folk med sart hud, og det inkluderer selvfølgelig også børn. 

Ulden i Friends Extra Fine Merino kommer fra Sydamerika og er mulesingfri. Det er superwash-behandlet og kan vaskes i maskinen ved 30°C, hvilket gør det ekstra nemt at passe. 

Du kan slippe dine kreative kræfter løs med dette garn og strikke med flere tråde ad gangen (måske endda to forskellige farver sammen), men du kan også sagtens sætte den sammen med en skøn mohair for at opnå en fluffy effekt.

Dette garn er ekstremt alsidigt, og du kan strikke eller hækle alle slags projekter med det så som sweatre, cardigans, huer, vanter, halstørklæder, etc. til både børn og voksne, og dekorationer til hjemmet som har brug for et ekstra hyggeligt touch. 

Skal dit næste projekt være blødt som smør? Så er Friends Extra Fine Merino det rette valg.

Pro tip: Merino fibre er meget elastiske og strækkes nemt, især i større projekter som følge af vandets vægt. Det er helt normalt for merinould. Vi foreslår, at du undgår at centrifugere tøjet i din vaskemaskine, men i stedet løfter tøjet forsigtigt ud af maskinen, mens du sikrer at alle dele af tøjet er støttet, så ingen dele får lov til at hænge. Pres herefter vandet ud af tøjet manuelt og uden at vride. Vi anbefaler yderligere, at du tørrer vores Friends Extra Fine Merino fladt og sørger for, at ingen dele af tøjet hænger løst, for at sikre, at tøjet holder sin form.

OBS: Desværre har der sneget sig en printfejl på banderolen. Den korrekte strikkefasthed er 26 masker x 34 rækker per 10 x 10 cm. Vi beklager ulejligheden. 

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Om Friends familien

Farverne på garnerne i Friends familien er bogstaveligt talt venner!

Det betyder, at farvernes numre er ens på tværs af de forskellige Friends garner. Hvis du bestiller den samme farve i to forskellige Friends garntyper, vil de matche. Vær venligst opmærksom på, at der kan være let forskel i nuancerne fra fiber til fiber.

God fornøjelse med at kombinere og matche dem i alle dine projekter.Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (103)

Vibeke Hyrup

Har strikket med meget forskelligt merinould, gennem tiden. Det her er så blødt, så lækkert, en fryd at strikke med, som at skulle give resultatet videre som gave. Då flotte farver, at det nærmeste er umuligt at skulle vælge.


Elin

Dejligt, blødt garn, som er let at strikke i. Maskerne lægger sig jævnt og pænt ved strikningen.
Det er et plus - og nærmest en nødvendighed for småbørnsfamilier - at produktet kan vaskes i maskine.


Trine

Garnet er blødt som smør! Jeg bruger det sammen med en tråd Friends kid silk til Monday sweateren fra Petitknit, og resultatet bliver super godt.


Nina

Virkelig lækkert garn. Det er dejlig blødt og kan komme i vaskemaskinen. Bestemt ikke sidste gang jeg hækler i dette garn


Vibeke

Blød og lækker er Top fan af det . Kan bruges til alle mulige opskrifter og så kan det komme i vaskemaskinen er top fan


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv