Go Handmade

Glitter Deluxe 30g

Spar 69 kr. 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  December udsalg
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% polyester
 • Vægt:
  30 g
 • Løbelængde:
  1800-2100 m
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Tørres fladt / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiiglitterdeluxe

Tilfør en smule glimmer og glitter til dit projekt!

Med Go Handmade's fantastiske glittertråd, er det altså slut med at være kedelig! Denne fantastiske Glitter "Deluxe" kommer i et væld af smukke glimmerfarver, som kan peppe enhver sweater op til at ligne en fest i sig selv. Brug den som følgetråd til dit andet garn - måske er du mest til tone-i-tone eller også er du vild med kontraster. Denne tynde glittertråd kan bare det hele!

Her får du lidt mindre cones med 30 g glittertråd på hver, og tråden løber ca. 1800-2100 m. Ønsker du cones med endnu flere kilometer glittertråd, så følg de to links her over teksten.

Obs. Vi anbefaler at du bruger en garnholder til at holde styr på din cone. På den måde går der ikke kludder i tråden.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (2)

Lærke

Smukt, smukt garn! Jeg er helt fascineret af farvespillet i det. Det lader også til at være ganske holdbart på trods af hvor tynd en tråd det er. Man skal dog være opmærksom på at det godt kan lide at slå knuder på sig selv, hvis man ikke holder tråden ordentlig, når man opbevarer garnet.


Tine Villadsen

Fin tråd som kan bruges til ekstra effekt! Jeg hækler den sammen med en tråd merinould til en hue til min datter. Den er let at arbejde med og giver den fineste effekt, som en pige på tre elsker. Umiddelbart er tråden så tynd at den ikke kradser eller lignende.


Annemette

Jeg er vild med den her tråd 😄 den giver en flot effekt og er super nem at arbejde med. Den ligger bare sammen med den anden tråd, og så får arbejdet en flot glittereffekt.


Stina

Super effektgarn - giver lige det ekstra pift til dine kreationer. Det er meget tynd tråd, og filtre let. Hvis man er opmærksom på dette, er det så nemt at arbejde med


Louise

Super lækkert at bruge som følgetråd for at give strik og hækl lidt mere udtryk. Jeg har brugt det det både i trøjer til mig selv, børn og hæklede bamser


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv