KnitPro

Zing Rundpind

Spar Fra 55 kr. Fra 55 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Disse KnitPro Zing Rundpinde er ekstra lette og glatte og glider nemt gennem maskerne. 

Rundpinden, som kommer i flotte farver, og er ikke kun gode at strikke med, de er også fantastiske at kigge på. Zing pindende er også specielt praktiske at strikke med, da hver størrelse har sin helt egen farve. Dette gør det super let at kende forskel på de forskellige størrelser, så du aldrig mere er i tvivl om, hvilken størrelse du har i hænderne.

Zing pindende er derudover nikkelfrie, du kan derfor roligt strikke derudaf uden at skulle bekymre dig om din nikkelallergi.

Pinden er spids og pindestørrelsen er printet på pinden med laserprint.


Lone Bach

Jeg vil gerne give Zing rundpindene 5 stjernet
De er glatte og meget fine at strikke med. De har en glat overflade og arbejdet glider let.
Disse pinde har den samme spids som andre strikke pinde fra KnitPro. Zing er løsningen for mig i de tyndere pinde dvs. < 4mm - jeg er rigtig træt af knækkede træspidser til de udskiftelige pinde.
Til min store glæde forhandles også de halve numre. Jeg strikker næsten kun efter engelske opskrifter, hvor der ofte anbefales 2.35, 2.75, 3.25 og/eller 3.75, dejligt at kunne sparer forsendelsen fra UK


Nelisa

Zings Rundpinde er geniale med deres farver! Om det er rundpinde, strømpepinde eller bare deres strikkepinde, hvis du arbejder med en 6.0 mm ved du altid at det er dette ene mørke lilla farve! Genialt ide og så sidder de også bare dejligt på hånden, når man skal strikke med det. Snoren er dejlig nemt at styre, prisen er fair og så det ekstra plus, at der er så mange længer og størrelser! En anden ting som jeg sætte pris på er, at de har en mere spids overgang, som gøre det nemmere at fange ens garn på.


Evelyn

Hvis Du som jeg syntes at Karbonz rundpinde er i pris liiiige så er ZING rundpinde en hel fantastisk erstatning og ikke bare prismæssig men også at arbejde med ....de er lige så lette og har samme spids.. lækkert udseende og med alle de lækre farver........men de har også det fortrin som karbonz rundpinde har at selv om du bliver varm inde i hænderne så glider garnet let og elegant på pinden .........enormt skønne at arbejde med


Michelle

Jeg købte disse rundkindede efter vejledning fra personalet i Hobbii butikken. De er super gode til en nybegynder strikker - de ligger godt i hånden og er nemme at “styre”. Garnet glider fint på pinden. Til en fornuftig pris, hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvaliteten 😊


Kirsten

Da jeg strikkede Madeline-blusen sad jeg og bøvlede med de forkerte rundpinde. Så bestilte jeg 2 rundpinde str. 2,5 i længderne 40 cm og 80 cm . Tak for hurtigt levering. Hvor er de nemme og dejligt glatte at strikke med . Jeg er glad for at jeg ikke købte træpinde.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv