SPAR 33% 13 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 185 meter
Anbefalede pinde 3-3,5 mm
Strikkefasthed 28m x 40=10cm
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur

Mayflower

Easy Care | Oliven (084)

100% Merinould

text_you_save

39 kr  26 kr


Vælg farve: Oliven (084)

Easy Care er et klassisk uldgarn i 100% merinould fra den danske garnproducent Mayflower. Garnet er utrolig blødt, og da det er lavet af merinould, er det også kløfrit og behageligt at strikke med. Easy Care fås i et imponerende farveudvalg med et hav af flotte farver, lige fra de mere afdæmpede til neonfarver - så der er med sikkerhed også en farve, der passer til dit projekt.

Udover at være utrolig behageligt mod huden er ulden superwash-behandlet, hvilket gør det ganske anvendeligt til daglig brug og især til baby- og børnetøj, da det kan tåle uldvask i maskinen ved op til 40°C og tørretumbles ved lav temperatur.

Ulden er importeret fra Sydamerika og spundet i Italien - og er selvfølgelig 100% mulesing-fri.

Vigtig info: Grundet en bestemt EU regel må garnproducenter ikke skrive merinould under indhold på banderolen, men vi kan garantere at garnet består af 100% merinould.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (36)

Inge Darre

Det er første gang jeg strikker med dette garn og jeg er bestemt ikke blevet skuffet! Jeg fandt den helt rigtige "pudder-farve" i dette bløde garn, som er særdeles velegnet til en baby slå-om-trøje og et par gamacher - det strikkede får det helt rigtige - lidt fluffy - udseende. Garnet er behageligt at strikke med og passer i tykkelsen til rigtig mange af mine baby-opskrifter.


Vinnie jensen

Et meget lækkert garn. 👍 har startet strikkeprojekter op efter jeg har været “hækler” i et par år. Og at gå fra ren bomuld og over til at have det her produkt i hænderne er en sand fornøjelse. Resultatet bliver varmt, blød og bare lækkert.


@rikkewitten

Dejlig blødt garn til både strikket og hæklet tøj. Fint spundet, så det ikke trevler op når man arbejder i det (hvilket ellers tit kan være et problem for os hæklere ;) ..)


Betina Aagaard

Absolut er dejligt garn. Det er blødt og lækkert at arbejde med. Jeg er i fuld gang med et babytæppe i den råhvide og lyseblå farve - en lille babydreng værdigt 😊


Inger

Lunt, lækkert og blødt garn. Garnet er tyndt og giver derfor mulighed for at strikke trøjer til indendørs brug. Mange skønne farver. Absolut anbefalelsesværdigt.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Forside
Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 185 meter
Anbefalede pinde 3-3,5 mm
Strikkefasthed 28m x 40=10cm
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv