KnitPro

Zing Rundpinde

Fra 48 kr  Fra 48 kr

Vælg Længde / Tykkelse

Disse KnitPro Zing Rundpinde er ekstra lette og glatte og glider nemt gennem maskerne. 

Rundpinden, som kommer i flotte farver, og er ikke kun gode at strikke med, de er også fantastiske at kigge på. Zing pindende er også specielt praktiske at strikke med, da hver størrelse har sin helt egen farve. Dette gør det super let at kende forskel på de forskellige størrelser, så du aldrig mere er i tvivl om, hvilken størrelse du har i hænderne.

Zing pindende er derudover nikkelfrie, du kan derfor roligt strikke derudaf uden at skulle bekymre dig om din nikkelallergi.

Pinden er spids og pindestørrelsen er printet på pinden med laserprint.Lone Bach

Jeg vil gerne give Zing rundpindene 5 stjernet
De er glatte og meget fine at strikke med. De har en glat overflade og arbejdet glider let.
Disse pinde har den samme spids som andre strikke pinde fra KnitPro. Zing er løsningen for mig i de tyndere pinde dvs. < 4mm - jeg er rigtig træt af knækkede træspidser til de udskiftelige pinde.
Til min store glæde forhandles også de halve numre. Jeg strikker næsten kun efter engelske opskrifter, hvor der ofte anbefales 2.35, 2.75, 3.25 og/eller 3.75, dejligt at kunne sparer forsendelsen fra UK


Evelyn

Hvis Du som jeg syntes at Karbonz rundpinde er i pris liiiige så er ZING rundpinde en hel fantastisk erstatning og ikke bare prismæssig men også at arbejde med ....de er lige så lette og har samme spids.. lækkert udseende og med alle de lækre farver........men de har også det fortrin som karbonz rundpinde har at selv om du bliver varm inde i hænderne så glider garnet let og elegant på pinden .........enormt skønne at arbejde med


Heidi Britt Nielsen

De ligger godt i hånden , alt garn glider let på pindene, wiren er blød, så man ikke får en sammenkrøllet masse. Og til sidst prisen. fedt at de har hver sin farve, så man nemmere kan holde styr på hvad størrelse de har.


Dorthe Elkjær

De er super gode, ligger godt i hånden.Haft problemer med andre strikkepinde,men ikke dem her...Jeg køber et helt sæt til min mor i julegave, syntes hun skal prøve nogle lækre strikkepinde..


Karen

Jeg vil gerne give zink-rundpingede 5 stjerner. De er lette at sidde med og de ligger godt i hånden. Wiren er blød og ruller derfor ikke sammen . De er bare gode at strikke på.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv