SPAR 11%

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand Go Handmade
Indhold 70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl
Vægt 50 gram
Længde ca. 180 meter
Anbefalede pinde 3-4 mm
Strikkefasthed 30 masker = 10 cm
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40 ºC

Go Handmade

Soft

Super Fine70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

text_you_save

35 kr  Fra 31 kr

Vælg farve:

En fantastisk blød og unik kvalitet. Bambussen i garnet giver den blødeste oplevelse og lethed, bomulden giver formfastheden og den lille smule akryl gør garnet ekstra-stærkt. Garnet er anvendelig til al slags strik og hækling, men især til Baby, svøb, tæpper og sjaler. Soft består desuden af 6 fine tråde.

Bemærk venligst at vaskeanvisningen på banderolerne er blevet opdateret. På nogle af nøglerne kan stadig sidde banderoler med håndvask som vaskeanvisning. Disse kan dog også sagtens tåle en maskinvask på 40°C.

Du kan se en gratis opskrift på et Soft Weave Babytæppe her >>


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (23)

Merete

Det helt utroligt bløde garn med 70% bambus! Garnet er silkeblødt og glider let afsted på strikkepindende. Det er nemt at få et flot resultat, fordi garnet har en lille diskret smule blankhed, der får maskerne til at ligge skarpt og flot i dit arbejde. Også et rigtigt fint alternativ til uld-garn, hvis du ikke kan tåle uld. Man opnår den samme blødhed som i baby merino.


Jannie Engvad Johansson

Jeg er nu igang med nr. 2 trøje i GoHandmade garnet soft, det er simpelthen så lækkert, den første trøje blev til min datter på 10 år - hun elsker den!! og nu er jeg ved at lave en til mig selv også - skønt skønt garn, og hurtig levering når man bestiller :-)


Kirsten Roswall

Dette superlækre garn med bambus, er jeg helt vild med. Blødt og lækkert, både at strikke med og at gå med. Jeg er igang med tunika nr. 2. Det er også lækkert til f. Eks børnetøj, hvis barnet ikke kan lide noget, der kradser.


Marianne Sørensen

Utroligt lækkert garn som kun kan få den bedste anbefaling⭐️Er SÅ dejligt at strikke med og kan bruges til mange modeller⭐️Eeeelsker GoHandmade Soft garn ⭐️


Susan

Det her er et virkeligt lækkert garn. Blødt og dejligt at strikke med og blødt og dejligt at have på selv for mig, der har meget sensitiv hud.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand Go Handmade
Indhold 70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl
Vægt 50 gram
Længde ca. 180 meter
Anbefalede pinde 3-4 mm
Strikkefasthed 30 masker = 10 cm
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40 ºC

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv