FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Prym

Ergonomiske Strømpepinde - Carbon Technology

Spar 25% GRATIS fragt
Spar 25 kr. Fra 74 kr. Fra 99 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Disse klassiske, sorte, ergonomiske strømpepinde fra Prym er resultatet af en unik carbonteknologi. Produktionen af disse elegante strikkepinde har resulteret i en robust, men alligevel let og fleksibel strømpepind, som med sine dråbeformede spidser og trekantede skaft højner fornøjelsen ved at strikke strømper eller ærmer. Skaftets glatte overflade bidrager til at maskerne glider ubesværet fra de rundede spidser over det trekantede skaft. De dråbeformede spidser gør det samtidig lettere at hente og lede garnet, og hjælper garnet til ikke at glide af spidsen.

Denne "Carbon Technology" adskiller sig fra Pryms hvide Ergonomiske Strømpepinde ved at være en anelse stivere at arbejde med. Det kan du drage fordel af, hvis du ønsker at fremstille en tæt maskestruktur. Strømpepindende fås i 15 cm og 20 cm , og du finder dem helt ned til en størrelse 2 mm, som gør dem perfekte til små, fine strikkeprojekter, såsom babystrømper.

Materiale: Plast
Længde: 15 cm og 20 cm
Pindestørrelser: 2 mm - 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4 mm
Farve: Sort / Hvid
Antal pinde i pakken: 5 stk.

Pia

Elsker virkelig disse pinde, synd de udgår. De er behagelige at holde på og den særlige spids gør at arbejdet glider bedre.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv