FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Go Handmade

Party Deluxe

Light 100% Polyester

Spar 59 kr. 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Februar-udsalg
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% polyester
 • Vægt:
  50g
 • Løbelængde:
  250 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  3,5 - 4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 22 m
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiipartydeluxe

Så er det ultimative gallagarn landet! Party Deluxe fra Go Handmade gør det nemt for dig at bringe fest, farver og godt humør ind i en ellers kedelig sweater. Der er simpelthen pailletter på tråden!

Brug fx Party Deluxe som følgetråd til et hvilket som helst andet garn du strikker eller hækler med. Sammen vil det få et fantastisk, festligt udtryk, og mulighederne er uendelige! Det kan man da kun blive i godt humør af.

Garnet kan også snildt strikkes eller hækles som det er, og det er overraskende blødt og nemt at arbejde med. Her kan du fx hækle et fint og let, unikt gallasjal. Men hvis dit ønske falder på at lave en lækker og varm, glinsende hue eller et dejligt varmt og festligt, sjal, så kan dette garn ikke stå alene.

Party Deluxe er et tyndt lace-garn, så når vi anbefaler at du bruger strikkepinde på størrelse 3,5 - 4,5 mm til dette garn, så er det fordi at pailetterne gør det nemmest at strikke løst og luftigt i sin enkelthed, eller at bruges som følgetråd.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Party Deluxe finder du i et væld af forskellige varianter. Nogle opleves mere neutrale i udtrykket, da tråd og paillet kommer i samme nuance. Andre farver findes med sølv- og regnbuefarvede pailletter, som giver en god kontrast. Andre igen giver den gas med blandede pailletfarver på tråden.

Få overblikket nedenfor:

Garnets farve:

Pailletternes farve:

Red

Silver-Rainbow

Pink

Pink

Light Pink

Light Pink

Orange

Silver-Rainbow

Burgundy

Burgundy

Silver Black Mix

Silver-Rainbow

Grey

Multi-color

Soft Rose

Silver-Rainbow

Black

Gold

Medium Grey

Silver-Rainbow

Cobalt

Silver-Rainbow

Maritime Blue

Maritime Blue

Jeans Blue

Silver

Smaragd Green

Smaragd Green

Green

Green

Sky Blue

Sky Blue

Hunting Green

Hunting Green

Moss Green

Silver

Soft Yellow

Soft Yellow

Caramel

Silver-Rainbow

Brown

Brown

White

Transparent

Coral

Gold-Rainbow

Silver

Silver

Beige

Beige

Creme

Silver

Yellow

Gold-Rainbow

Purple

Multi-color

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (12)

HELLE

Jeg har før første gang brugt dette effektgarn - og det er IKKE sidste! :-D
Jeg bruger det pt som følgetråd i en colour-block cardigan af Diablo mohairgarn - det er hélt ideelt, og bliver rigtig smukt :-D
De steder hvor jeg bruger Party deluxe som følgetråd, , har jeg kun een tråd diablo - ellers "drukner" pailetterne, synes jeg .
Det er overraskende let at arbejde med, da pallietterne er forholdsvismæssigt små; så de giver ikke "modstand" i arbejdet; eller bremser flowet - men er til gengæld synlige nok i det færdige arbejde, som glimter og glitrer på skønneste festlige vis - Partyyyyyy! I LOVE it! :-)))


Kamilla

Skønt effektgqrn som fås i mange farver! Eneste ønske er, at det burde komme som 1000m comes også. Det ville gøre det endnu mere ideelt til eksempelvis sjaler så man kun skal købe én cone.
Det kunne egentlig også være fedt hvis der var en udgave med lange farveskift lidt ala Cotton Kings og Tvister. Det ville give en fed effekt til et sjal i ellers ensfarvet garn.


Molly

Jeg er helt vild med det her garn det er perfekt til lige at give ens Hækle procekter lidt ekstra, det er nok ikke det garn man skal starte med at hækle i hvis man er nybegynder da det kan være lidt svært med palietterne, men for de lidt mere øvede er det perfekt. Jeg elsker det og vil helt sikkert bruge det igen 🤩🤩🤩


Kirstine

Pailetterne giver en fin effekt. Garnet er nemt at strikke med, og pailetterne ryger ikke af, som jeg ellers har oplevet ved andre lignende garner. Jeg brugte farve nr 18166 Sky Blue som følgetråd i et Ariel tørklæde, strikket efter opskrift fra Hobbii.


Elvah

Har brugt det som følgetråd til bluser til mine piger. Det giver en virkelig flot effekt.

Jeg er særlig vild med den bege som giver flotte nister til et farvet garn


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv