❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

KnitPro

Basix Rundpind

Spar 19% GRATIS fragt
Spar 7 kr. Fra 29 kr. Fra 36 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Rundpinde i bøgetræ fra KnitPro’s Basix serie. Pindene fremhæver træets naturlige egenskaber og styrke, og har en flot, lys farve. Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet hen over pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Rundpindene fås i flere forskellige længder og størrelser, så der er pinde til et hvert projekt.

Det behagelige naturmateriale gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.

Materiale: Bøg


Frederikke

Jeg er rigtig glad for Basix Birch rundpinde. De er skønne at holde på og gode at strikke med. Garnet glider så fint henover overgangen fra pind til wire. Jeg kommer til at købe disse hver gang jeg skal bruge en ny størrelse! Det eneste lillebitte minus, er at størrelsen, som er tryk på pindene, hurtigt slides af, så man får brug for en pindmåler på sigt.


Hanne Ingemann Olsen

Supergode pinde. De er laminerede så maskerne glider let og så er spidsen helt spids på selv en p 6,5. De er et prisvenligt alternativ til de langt dyrere Harmony Wood og lige så gode. Faktisk kan man også bedre se maskerne på en ensfarvet pind. Dem vil jeg have i strikkekurven fremover sammen med Nova😀


Karen Keis Hansen

Super gode at strikke på. Dog ville jeg gerne have at den på 40 cm havde haft et længere pindestykke da jeg har slidgigt i mine fingre, så pindestykket er for kort til at holde på. Det er jo for dyrt at sende den retur og få den byttet til en ærmepind i et andet mærke.


Charlotte

Rigtig god strikkepind, jeg skal helt sikkert have købt flere størrelser.
Grundet gigt i fingrene kan jeg ikke længere strikke på metal pinde. Jeg har afprøvet en del forskellige i plast, bambus og træ men det her er klart de bedste.


Line Wang

Begyndervenlige strikkepinde.
Super glad for dem. Jeg hækler normalt, og er kun lige begyndt at strikke. Nemme at håndtere. Har strikket en hue på 7 mm 40 cm pinde. Meget tilfredsstillende resultat.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv