FRI FRAGT over 69,-     ⏳ Udsalget slutter kl. 22:59 ⏳    Spar helt op til 62%

Hjertegarn

Natur Uld

Bulky 100% Ny Uld

Spar 49 kr. 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Fødelsdagsudsalg
 • Brand:
  Hjertegarn
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 - 7 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 14 m
 • Vaskeanvisning:
  Håndvaskes / Anvend kun vaskemiddel beregnet til uld / Undgå skyllemiddel
 • Hashtag:
  #hobbiinaturwool

Natur Uld fra Hjertegarn er et rustikt, vamset garn i store lækre 100 grams nøgler med 100% uld. Garnet er et af Hjertegarns bedst sælgende garner gennem tiden og er bl.a. velegnet til alt lige fra sweaters og bluser til halstørklæder, huer og ponchoer - til såvel børn som voksne. Desuden er kvaliteten også yderst anvendelig til hækling af tæpper og puder, samt filtning.

Et kraftigt, men samtidig lækkert blødt garn, med masser af gode egenskaber som vi kender det fra garner af 100% uld.

Hjertegarn er en af pionerene inden for garn i Danmark. Deres familevirksomhed startede i 1926 og deres filosofi er at de sælger garn til rimelige priser, så alle kan være med. De siger selv at: "Strikning er en hobby og en måde at finde ro og fordybelse på, som kan indpasses i en travl hverdag, da det blot kræver et par strikkepinde, en opskrift og noget garn." Og vi kunne ikke være mere enige her hos Hobbii.


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (5)

Gitte Bach

Garnet er helt vildt lækkert at strikke med. Jeg strikker en Lærke Bagger trøje i garnet med knuder bundet af min niece. Hun fik konstateret cancer i 2020 og blev rask. i 2021 kom den tilbage og for at hendes tanker i andre spor - hun kan ikke strikke - så fandt jeg på, at hun bandt knuder og jeg lovede at strikke trøjen efterfølgende. Så jeg lavede en stor kurv med garnrester til hende. I sidste uge fik jeg kurven med garn tilbage og to store ngl. knudegarn - hun nåede at blive erklæret rask igen og fik endnu et recidiv i slutningen af 2022. Hun fylder 30 år den 2. december - så skal trøjen være færdig. Jeg ville ønske jeg kunne vedhæfter billeder :)


Pia Mogensen

Årstiden in mente står den lige nu på hjemmestrikkede sokker og hjemmesko.
Sidstnævnte blev strikket i denne naturuld. Inden vask ville jeg har forsvoret at det nogensinde ville blive det ønskede resultat - filtede hjemmefutter.
MEN min tvivl gjort til skamme....det blev helt perfekt.
Desuden et dejligt let garn at strikke med - kan "varmt" ;) anbefales til dette formål


Julie

Naturuld er rigtig dejligt at arbejde med, det er blødt og nemt at strikke med. Det kradser slet ikke på mig, og det er meget varmt at have på, og også at sidde med, så selvom, der er rigtig mange fine farver og skønne projekter at gå i gang med, så må det lige vente til efteråret ;-)


Elin

Jeg elsker naturuld. Jeg plantefarver garn, og foretrækker derfor garnet i naturfarverne, så jeg selv kan sætte mit præg på det. Fet bliver bl.a. anvendt til nålebinding - et håndværk der går tilbage til stenalderen- og til det brug er naturuld fantastisk.


Sara

Mega blødt og jeg fik et højt udbytte af de to nøgler jeg købte, dømte det lidt for hurtigt på labelen, men fortrød det med det samme da jeg fik det i hånden! 5/5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv