Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Baby Snuggle Solid

Super Bulky 100% Polyester

Spar 58 kr. 58 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  120 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 18 p
 • Anbefalet hæklenål:
  7 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 8 m x 9 p
 • Vaskeanvisning:
  Max 40ºC / Må ikke stryges / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiibabysnugglesolid

Tykt, vamset og super blødt – sådan kan man bedst beskrive Baby Snuggle Solid.

Baby Snuggle Solid er et mikrofibergarn og måske kender du allerede typen, som er meget brugt til fx bamser, tæpper og superbløde morgenkåber. Den velour-lignende overflade er med til at gøre garnet så ufatteligt blødt, at det er svært at holde fingrene fra.

Baby Snuggle Solid har en sansestimulerende overflade, og er derfor alletiders valg til baby- og børneting, fx det mest vidunderlige tæppe eller den blødeste krammebamse. Det er også meget velegnet til interiør som fx puder eller en vamset puf.

Husk at du også sagtens kan bruge garnet til at hækle eller strikke noget til dig selv. Lækre, bløde trøjer i Baby Snuggle Solid vil føles som at iklæde sig et kæmpe knus.

Begynd og afslut altid dit arbejde i Baby Snuggle på følgende måde:
1. Bind en lille, men stram knude for enden af garnet, når du begynder på dit arbejde og igen, når du afslutter det
eller
2. Brænd forsigtigt ganske forsigtigt enden af garnet. Det vil smelte til en lille hård kugle.
Gentag hver gang du afslutter og skifter til nyt nøgle.
Det er med til at sikre, at fibrene ikke “glider af” garnet, mens du arbejder med det. 

Baby Snuggle Solid bærer Oekotex-mærket, og så kan det maskinvaskes, hvilket er en næsten uundværlig kvalitet, især hvis garnet skal bruges til småbørn. 

Hvis du foretrækker en print variant kan du finde Baby Snuggle Print her på siden. Linket finder du højere oppe på siden, lige over denne tekst.


OBS: Print versionen har en anelse mindre volumen end Solid, men kan strikkes og hækles på samme pind/nål. Det kan dog have betydning i det tilfælde du mixer Print og Solid i samme projekt og vi anbefaler derfor at bruge dem hver for sig. Da Snuggle er et tykt garn, hvor få masker hurtigt bliver til mange cm, vil det bevirke en forskel i størrelsen af færdige projekter i de to varianter.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (114)

HELLE

Jeg er helt forelsket i dette usandsynligt BLØDE garn! Det er så blødt, at der ikke findes ord der er dækkende nok, til at beskrive det!
Til at begynde med skulle jeg lige vænne mig til at arbejde med det - både strik og hækle - men efter at være gået en str ned, i både strikkepind og hæklenål, til str 5,5 istedet for det anbefalede 6,5 , fungerede det perfekt for mig - det kan derfor stærkt anbefales at arbejde lidt med strikkeprøver og nålestr, før du finder dét der passer til din strikke/hæklefasthed :) . For mig, blev det alt alt for slasket på pind nr 6,5 .

Jeg arbejder nu på et stort patchworktæppe i strikkede firkanter, i forskellige farver og mønstre - og jeg er faktisk meget positivt overrasket over hvor drøjt garnet er i brug, trods dets tykkelse og relativt korte løbelængde på kun 120 :-D
Jeg NYDER at arbejde med det; det er den rene sanselighed for hænder og sjæl:-D


Christina

Jeg har lavet trøjer, tæpper, halsvarmere og pulsvarmere af dette garn. Pas på kanterne, de giver sig ikke så meget som resten (første tæppe forsøg lignede en hængekøje)
Da jeg fik kemo og var yderst kuldefølsom, min kemoarm gjorde vanvittigt ondt og det eneste der hjalp var varme prøvede jeg med pulsvarmere af alt muligt blødt alpaka osv, men det eneste jeg kunne holde ud at have mod huden var dette garn.


Lykke

ELSKER ELSKER ELSKER!!! 😍
Har købt nogle nøgler i lyseblå og hæklet Amigurumi bamser af det, med planer om at bruge resten til sutsko. Super blødt og lækkert. Det er perfekt til så mange ting, og jeg kan især forestille mig at et tæppe ville være super lækkert, varmt og blødt. 😍😍😍

Kan klart anbefale det og vil HELT KLART købe det igen, til både små og store projekter.


Solveig

Lækkert, blødt garn. Godt at hækle med. Perfekt til at hækle bamser med. Mine ellers så «voksne» børn bliver ret barnlige når de ser og holder i garnet. Der er allerede bestilt flere bamser, så jeg nu er igang med at købe ind mere af det flotte garn. Farverne er så klare. Det kan godt drysse en del når man skal til at montere det fast, men brænd enderne, så går det godt.


Freja Duvander

Har ikke selv prøvet at hækle med det, men min ene ven har det garn og da jeg var hjemme hos hende jeg sværger aldrig så blødt garn har jeg lagt mine fingre på. Jeg blev helt forelsket i det, og det er sagt fra en som fatter hat af at hækle😅. Men med det sagt vil jeg bare sige hold nu op vor ville jeg ønske det var mig som sad med de garnøjler hold op vor er de bløde.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv