Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Cotton Kings

Sultan Deluxe

Super Fine 100% Bomuld

Spar 219 kr. 219 kr.

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Cotton Kings
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  250 g
 • Løbelængde:
  1000 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 29 m x 27 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30 ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiisultandeluxe

Sultan Deluxe består af 100% ren, blød bomuld i en super kvalitet.

Vælg mellem de mange skønne kombinationer, hvor farverne kun skifter med en tråd ad gangen. Dette sker jævnt fordelt over nøglens 1000 meter. Derved opstår det lange, graduerede farveskift, som giver så lækkert et look.

Sultan Deluxe er derfor utroligt velegnet til fx sjaler og tørklæder, hvor de lange farveskift træder flot frem. Der, hvor nuancen skifter, vil du finde en lillebitte knude i en af de fire sammentvundne tråde, som garnet består af. Du kan enten arbejde henover den, som mange med sindsro vælger - eller du kan trække en lille snip af garnet (hele den sammentvundne tråd) ud og hæfte det på bagsiden af arbejdet.

Som med Sultan kan du bruge garnet til tørklæder og fine bomuldssjaler eller tæpper, som aldrig kradser. Du kan også få flotte resultater med en top, bluse eller tunika, hvor den flotte graduerede effekt kommer til sin ret. Der går cirka et nøgle til et hæklet sjal/tørklæde.

Vær opmærksom på, at der som regel går mere garn i hæklede sager end i strik, det kan derfor hænde at du ikke får ”brugt” hele farveskiftet i dit strik. Men alt dette afhænger af hvilken opskrift, du bruger. Det er derfor en god idé at tjekke den samlede længde af det garn, der går til din opskrift, og sammenhold det så med de 1000 m du får i Sultan Deluxe. Og du kan jo vælge at starte indefra eller udenpå nøglet, alt efter hvilken retning dit farveløb skal vende.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (40)

Maria

Mit allerførste forsøg ud i hækling var et kæmpe tæppe i solnedgangsfarver lavet af knapt 2 kager Sultan Deluxe nr. 08. Det er kun første og sidste farve i "kagen" der er helfarvede. Mega lækkert garn at arbejde med, jeg finder det klart nemmest at sætte garnet ned i en beholder der passer i størrelsen, og så tage hul på det. Det kan filtre hvis man transporterer det uden noget til at kontrollere formen. Det samme gælder hvis man starter fra midten, at man lige skal huske at presse siderne på plads igen indefra og ud, efterhånden som man bruger af garnet. Farveskiftene sker med en knude i garnet, og det er nemt af skjule når man hækler.


Elina

Jeg brugte garnet for første gang til at hækle en nederdel, mængden af garn er helt perfekt til projekter med mønstre og blonde detaljer. Nogle gange kom hæklenålen igennem garnet mens jeg brugte det, men det var stadig skønt at bruge og sjovt at lege rundt med til nye ideer. Vil helt sikkert købe igen til andre sommer projekter!


Camilla

Dette produkt bliver klart genbestilt! Jeg har hæklet en sjal/tørklæde som simpelthen er så lækkert. Jeg frygtede lidt for det at garnet ikke er spundet ville skabe problem, men det var ikke tilfældet. Lækre farver og flotte farveskift. Klart anbefalelsesværdig - især hvis man som jeg har svært ved akryl produkter 👍🏻


Caroline Overgaard

Lækkert garn, jeg lavede et Deluxe Babysvøb med farve 02, jeg var ked af ar det kun er første og sidste farve som er “helfarvet” gennem resten af garnet bliver 1 mørk tråd afløst med en lyst, i stedet for at den lige får lov til at være de flotte mellemfarver 100% før den afløses


Karina

Elsker elsker elsker alt ved dette garn. Det er så flotte farver, og de holder så smukt farven trods flere vask. Har nok lavet 10 sjaler/tørklæder i dette. Og bliver aldrig træt af at hækle i dette garn. Pas på med at købe. Du bliver afhængig.! 😀 😍 🤩 ☺️


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv