Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

addi

Crasy Trio

21 cm

Spar Fra 155 kr. Fra 155 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

addi Crasy Trio gør det muligt at strikke selv den mindste diameter uden problemer. Skal du strikke strømper, ærmer eller andet med en lille diameter, kan du nu nøjes med tre pinde. Pindene fungerer akkurat som almindelige strømpepinde, hvor du fordeler maskerne på to af pindene og strikker med den tredje pind. Enderne af pindene består af metal og måler 8,5 cm, og er forbundet med en kort, bøjelig wire i midten. I alt måler hver pind 21 cm. Den fleksible midte gør, at pindene ligger godt i hånden, og kan bøjes, så de ikke kommer i vejen. Det er en sjov og lidt anderledes måde at strikke på. 

addi Crasy Trio har en almindelig spids i den ene ende og en LACE spids i den anden, som gør det ideelt at strikke i al slags garn. Pindene kan med fordel også bruges som snoningspinde.

Pindene er nikkelfrie og hvis du skulle være i tvivl om, hvordan du skal bruge dem, så ligger der en vejledning i hver pakke (OBS: vejledningen er kun på engelsk og tysk, men addi har ligeledes tilføjet en del nemt forståelige billeder).

Længde: 21 cm
Størrelser: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0

Sara

Verdens bedste strømpepinde...... Siger det bare.
Jeg har forsøgt flere gange med 5 pinde og jeg taber konstant en pind :/
Ved en tilfældighed kommer jeg til at snakke med en medarbejder i Jeres Kolding afdeling, som fortæller mig om disse pinde og siger at det kan jeg sagtens styre.
En kæmpe tak til hende fra min mand, for nu kan jeg strikke strømper til ham. De er nemme at styre og de er virkelig gode at holde på.


Christina

Crazy Trio gør det super nemt at strikke småt og strikke sokker. De ligger godt i hånden og det er noget nemmere at håndtere end 5 pinde der hænger. Jeg kan varmt anbefale Crazy Trio og stemmer i med de andre anmeldelser at det især gør en forskel at maskerne ikke glider og falder af pindene hele tiden.


Anna Regine

Supersmarte pinde, der gør det til en drøm at strikke strømper: Jeg bruger dem især som erstatning for magic loop. Det tager ikke lang tid at vænne sig til dem, og så er det smart, at pindene er ekstra spidse i den ene ende, så det er lettere at samle maskerne op med venstre pind.


Connie

Så bliver det ikke nemmere, det er nu overskueligt, at strikke strømper, ærmer, huer ol.
Jeg får ikke de der brede afslutninger mellem maskerne, som jeg fik mellem hver pind, når jeg strikkede med fire pinde. Mine projekter får en bedre ensartet strikkeflade!


Maria

geniale strømpepinde. det går lynhurtigt at komme igennem et par sokker på disse. det kræver lidt tilvænning men efter første sok så køre det bare. jeg har siden jeg købte disse ikke brugt traditionelle strømpepinde


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv