Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Symfonie udskiftelig tunesisk hæklenål

Spar Fra 61 kr. Fra 61 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

KnitPro Symfonie udskiftelig tunesisk hæklenål i str. 3-8 mm.

KnitPro Symfonie er lette kvalitetsnåle i stærkt træ med et smukt, farverigt design. Nålene kan kombineres med forskellige størrelser kabler, alt efter, hvor stort du ønsker at hækle.

Se evt. udvalget af bøger om tunesisk hækling lige her.

Obs! Wire medfølger ikke, men følg linket ovenfor og find wires der er kompatible med alle udskiftelige strikkepinde og hæklenåle fra Knitpro.

Nina

Jeg hækler ikke tunesisk, men jeg bruger dem sammen med mit udskiftelige rundpindesæt. Jeg bruger dem når jeg skal strikke masker op gennem en tidligere opslået kant. Da de er så spidse gør de den opgav meget nemmere end med en strikkepind. Og så skifter jeg jo bare fra hæklenål til strikkepind på wiren, når jeg er færdig.


Solveig

En virkelig god hæklenål. Uanset garntype glider garnet nemt på pinden. Praktisk at man kan bruge wirene både til hæklenålene og strikkepindene. Du kan købe 2 hæklenåle af samme størrelse og dermed få en dobbelt tunesisk hæklenål og længden på wiren bestemmer du selv. Et smart system der bare virker.


Anne Christine

Skulle have haft sådan en for læææænge siden. Det er så meget lettere at samle masker op og lade dem glide direkte over på wire'n. Kunne faktisk godt være en del af knitpro strikkepinde kufferten. Nu ligger den ihvertfald i min. I 2 tykkelser .


Mette

Ligger rigtig godt i hånden og nem at bruge, som nybegynder med tunesisk hækling. Og synes det er smart at man kan sætte forskellige wire på alt afhængig af hvor mange masker man bruger og hvilket størrelse projekt ex. pude eller tæppe.


Inge

Perfekt at man kan bruge de samme wirer til både strikkepindene og nu også disse hæklenåle


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv