Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

KnitPro

Zing Rundpind

Spar Fra 55 kr. Fra 55 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Disse KnitPro Zing Rundpinde er ekstra lette og glatte og glider nemt gennem maskerne. 

Rundpinden, som kommer i flotte farver, og er ikke kun gode at strikke med, de er også fantastiske at kigge på. Zing pindende er også specielt praktiske at strikke med, da hver størrelse har sin helt egen farve. Dette gør det super let at kende forskel på de forskellige størrelser, så du aldrig mere er i tvivl om, hvilken størrelse du har i hænderne.

Zing pindende er derudover nikkelfrie, du kan derfor roligt strikke derudaf uden at skulle bekymre dig om din nikkelallergi.

Pinden er spids og pindestørrelsen er printet på pinden med laserprint.


Lone Bach

Jeg vil gerne give Zing rundpindene 5 stjernet
De er glatte og meget fine at strikke med. De har en glat overflade og arbejdet glider let.
Disse pinde har den samme spids som andre strikke pinde fra KnitPro. Zing er løsningen for mig i de tyndere pinde dvs. < 4mm - jeg er rigtig træt af knækkede træspidser til de udskiftelige pinde.
Til min store glæde forhandles også de halve numre. Jeg strikker næsten kun efter engelske opskrifter, hvor der ofte anbefales 2.35, 2.75, 3.25 og/eller 3.75, dejligt at kunne sparer forsendelsen fra UK


Nelisa

Zings Rundpinde er geniale med deres farver! Om det er rundpinde, strømpepinde eller bare deres strikkepinde, hvis du arbejder med en 6.0 mm ved du altid at det er dette ene mørke lilla farve! Genialt ide og så sidder de også bare dejligt på hånden, når man skal strikke med det. Snoren er dejlig nemt at styre, prisen er fair og så det ekstra plus, at der er så mange længer og størrelser! En anden ting som jeg sætte pris på er, at de har en mere spids overgang, som gøre det nemmere at fange ens garn på.


Kirstine

Rigtigt gode pinde, og prisen er så tilpas lav, at man ikke behøver at tænke så meget over det, før man køber en ekstra i en ny størrelse. Jeg strikker magic loop, og wiren er dejligt bøjelig, så den kommer ikke i vejen. Lidt bøvl ved sammenføjningen mellem pind og wire, hvis man strikker for stramt, men det kan nok ikke undgås. Jeg kan også godt lide de spidse ender på pindene. De gør, at man kommer godt ind under garnet, men uden at de "spidder" garnet. Topkarakter herfra.


Evelyn

Hvis Du som jeg syntes at Karbonz rundpinde er i pris liiiige så er ZING rundpinde en hel fantastisk erstatning og ikke bare prismæssig men også at arbejde med ....de er lige så lette og har samme spids.. lækkert udseende og med alle de lækre farver........men de har også det fortrin som karbonz rundpinde har at selv om du bliver varm inde i hænderne så glider garnet let og elegant på pinden .........enormt skønne at arbejde med


Louise

Mine absolut yndlings rindpinde. Jeg strikker ofte huer, og der er disse rundpinde fantatiske. Det er nemt at flytte garnet med spidsen, det glider godt på pindende og de har en god størrelse i hånden. Med andre mærker har jeg oplevet at wiren knækker af, men disse har holdt til mange projekter nu.

Derudover er farverne flotte og det gør det let at kende forskel, selv hvis man får slidt tallet af.

5 stjerner herfra


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv