Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Metallico Fine

Fine 70% Polyamid, 20% Akryl, 10% Merinould

Spar 46 kr. 46 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  70% Polyamid, 20% Akryl, 10% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  265 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 29 m x 42 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 19 m x 26 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiimetallicofine

Metallico Fine er et virkelig lækkert garn; en rigtig showstopper med sit smukke, blanke bånd med et elegant satin-agtigt skær. Garnet består af en kerne af polyamid, omsluttet af et fluffy, let børstet mix af merinould og blød akryl.

Metallico Fine er en tyndere udgave af Hobbii Metallico, og den tynde tråd giver dig et hav af kreative muligheder. Den kan selvfølgelig bruges alene, til fin og let strik eller hækling. Men forestil dig nu, hvor perfekt den kan blive i kombination med andre garner. For eksempel strikket eller hæklet sammen med et tyndt og fint lace garn som Kid Silk, Diablo eller Alpaca Blaze. Der er masser af hylder at vælge fra, og der er uanede muligheder for de smukkeste farvekombinationer, hvor du tilfører ekstra fluffiness og farvetone, på en bund af Metallico’s flotte shine-effekt.

Metallico Fine kradser ikke, og den smukke sammensætning kan sætte et eksklusivt præg på alt fra en enkelt sweater til fine accessoires. Brug den fx til elegante kanter på dit strik. Eller kombiner farverne i en lækker stribet sweater. Garnets glans kan løfte et meget enkelt design til det ekstraordinære.

Det er også oplagt at eksperimentere med at arbejde med to eller flere tråde af Metallico og Metallico Fine sammen på tykkere pinde. Garnet er stadig let og farverne er, med forbehold for lot variation, ens i de to tykkelser. Ved at bruge flere tråde kan du måske få tilpasset strikkefastheden til din yndlingsopskrift.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (5)

Sanne

Rigtig flot og alsidigt effektgarn. Har strikke det op både med og uden følgetråd, dobbelt og enkelt, og alle med gode resultater. Der fungere fx rigtig godt til teksturstrik, som ellers bedst fungere i lyse farver, netop pga den mørke bundfarve i Dark Gold og den lyse metallic tråd.


Tine

Fik 2 nøgler Moss Agate af en veninde. Syntes at det var en skøn farve og lige så blød, som den tykkere udgave.
Jeg har brugt det sammen med en lignende farve bommuldsgarn til en børnetrøje. Det gav en virkelig flot virkning.


Nanett

Smukt spil i garnet pga. den ekstra glans. Jeg har hæklet et sæt med hue og halstørklæde med snoninger, som træder særligt tydeligt frem i dette garn. Også blødt og lækkert. Er spændt på hvor godt det holder til vask.


Kirsten

Dette garn skinner så smukt. Jeg har brugt det alene til et af de små tørklæder.
Lige nu er jeg færdig med Sophie Scharf, hvor jeg har brugt det med Soft alpaca Lace. Det er blevet fint og dejligt blødt.


Eva

Et super flot garn. Jeg er ved at strikke en cardigan i det. Resultatet bliver godt. Det eneste jeg vil sige af negativt, er at det er lidt stift at strikke i, og at det ikke er nemt at trevle op ved fejl.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv